mazda6jure Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Avto mi verjetno-kot pred leti spet nekje na in?talaciji prekinja "gas"...med vo?njo po ravni cesti-v teh vro?ih dneh popoldne zanimivo, mi gas pedalka neha delat,lu?ke dsc in check engine se pri?geta...avto ugasne? za minuto in normalno spelje?, to mi je re?il pred 3 leti serviser mazde, saj je ugotovil, da je kabel med gasom in ra?unalnikom prekinjal. Ima kdo kako re?itev? 1 Citiraj
mazda6jure Napisano 10. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2015 se je komu kaj podobnega pojavilo na mazdi 6 diesel 2004 letniku ? da bi mu med vo?njo avto nehal delati gas ? avto laufa, gas pedalo neodzivno... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 Sem neko? sli?al da so menjali pedala, ker je enostavno crknil-nagajal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda6jure Napisano 24. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2015 Sem resil...res je bil pedal za gas...hvala za nasvet Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk 2 Citiraj
mazdaman Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Si kupil novo ali rabljeno? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 off topic vedno moram 2x prebrat naslov teme, ker v prvo na hitr preberem "gas preklinja" Citiraj
mazda6jure Napisano 5. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2015 Rabljeno...na bolhi slucajno najdu oglas Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.