Skoči na vsebino

TDI / VAG

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes ne bom pljuval ?ez 1.6 TDI ampak ker imamo glih VAG grupo na tapeti a je komu jasno zakaj radio no?e samodejno preklapljat na bolj?o frekvenco. Od Izole do Lj sem moral ene 15x prestavt na drugo postajo in nazaj, da je ujel najmo?nej?o frekvenco. Da ne re?em, da radio dobr dela sam k je res mo?an signal ostalo je cel polom od hre??anja, ja?anje in ti?anje glasu, ko ni dobrega signal itd itd. Se ne spomnim, da bi v zadnjih 10 letih imel kdaj probleme v kak?nem avtu ampak tale novi Golf je pa poln ne?elenih presene?enj.

33112_1.png

Napisano

Spanski TDi se po nemciji odmara, je pa ceski TDI zdaj aktiven, petek Graz, danes ZG, jutri in cetrtek Reka....

Se dobro da mal kuri-ta

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

dj mal zra?uni kdo mal kur, ?eski skret pr cca 100 konjih 5 litrov al moj pri recimo 260 konjih(da ne bo ?oka ?e napi?em prave) pri 10 litrih na gor zaokro?eno, zanemarim razliko navora in te?o ki je vsaj za 1/3 ve?ja od tvojega ?eha.

Kdo malo porabi ? :hudicek:  :hudicek:

Ma pa ziher zdele saker namanj?o mo?no porabo 100% - ker je PARKIRAN pred firmo. :rulam:  :rulam:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

superb 2.0 tdi (140 konjev), dsg, letnik 2010

do zdaj je laufal lepo, in zdaj so se zaceli problemi: ne doseze delovne temp., menjan termostat, menjana neka elektronika za stevc temperature...ne pomaga

kaj bi lahko se blo?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Dinos ? :ne vem:

Termostat = menjan

Tipalo temperature = ?

Cager v ?tevcu  = ?

Ti posodim tester pa nared en krog pa bo? vidu kaj se dogaja.

Napisano

Preko obd in telefona poglej koliko ima dejansko coolant stopinj. Mogoce res samo prikazuje narobe kot prav ajvar

Jaz ti lahko skiraj vsak dan v btc

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

dj mal zra?uni kdo mal kur, ?eski skret pr cca 100 konjih 5 litrov al moj pri recimo 260 konjih(da ne bo ?oka ?e napi?em prave) pri 10 litrih na gor zaokro?eno, zanemarim razliko navora in te?o ki je vsaj za 1/3 ve?ja od tvojega ?eha.

Kdo malo porabi ? :hudicek::hudicek:

Ma pa ziher zdele saker namanj?o mo?no porabo 100% - ker je PARKIRAN pred firmo. :rulam::rulam:

Kuri ti vec pa stegne ti vec, enostavno :)

Samo Alhambra s skoraj 1900kg in 170Km pa porabo 6 ti je po moje blizu s temi faktorji

Kurc gleda porabo, zanima te na zacetku pol pa gas, vazn da je dsg

Napisano

Kuri ti vec pa stegne ti vec, enostavno :)

Samo Alhambra s skoraj 1900kg in 170Km pa porabo 6 ti je po moje blizu s temi faktorji

Kurc gleda porabo, zanima te na zacetku pol pa gas, vazn da je dsg

Pa da vztrajnik stane preko 1k? in VSAKEMU slejkoprej crkne.  :rispekt:

Sej zame ni cnej samo ma ?e cca 160 kkm za sabo pa zaenkrat bp.

Napisano

Avto je v pristini, bil je na uradnem pa so vse to delal pa ni pomagal...

Baje je se nek termostat ori dsg-ju?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Ufff... zgodba z goljufivim VW-jem se nadaljuje. Nekatera testiranja ka?aje da tudi novej?i motor uporablja neko vrsto prilagodljivega SW-ja. Tole bo ?e veselica saj bo verjetno VAG moral ukiniti vsaj eno firmo koncerna in verjetno bo to Seat. Druga?e verjetno ne bodo sfolgali z vsemi od?kodninami.

In Nemci kot Nemci goljufajo vsepovsod - pandorina skrinjica se je odprla

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3281919/After-VW-Dyson-says-Germans-cheated-VACUUM-tests-Company-accuses-rivals-Siemens-Bosch-using-trickery-make-appliances-appear-greener.html

33112_1.png

Napisano

Ufff... zgodba z goljufivim VW-jem se nadaljuje. Nekatera testiranja ka?aje da tudi novej?i motor uporablja neko vrsto prilagodljivega SW-ja. Tole bo ?e veselica saj bo verjetno VAG moral ukiniti vsaj eno firmo koncerna in verjetno bo to Seat. Druga?e verjetno ne bodo sfolgali z vsemi od?kodninami.

In Nemci kot Nemci goljufajo vsepovsod - pandorina skrinjica se je odprla

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3281919/After-VW-Dyson-says-Germans-cheated-VACUUM-tests-Company-accuses-rivals-Siemens-Bosch-using-trickery-make-appliances-appear-greener.html

Mene prav zanima, koliko so tej testi Adac-a o gumah realni, ker vedno "kao" zmaga Continental na skoraj vseh testih.

Hm, zanimivo...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kot kaze se "Pandorina skrinjica" ne da vec zapreti in se saga nadaljuje... >> http://www.avtovizije.com/novice/volkswagen/8985-nova-dizelska-goljufija--emisije-so-prirejene-tudi-pri-motorjih-30-tdi

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Bri?te TDI, tud beninarji NISO ve? izvzeti !!!!

Go ?vabi, Go !!! :hudicek:  :hudicek:

Napisano

Tudi bencinarji naj bi dobili DPF filtre (verjetno se bo imenoval GPF) - hehe LOL - ker so skoraj tako umazani s trdimi delci kot diesli. Vse je pa to nastalo zaradi prerevnih me?anic, downsizinga, ni?anja porabe, tako da trdi delci ne zgorijo do konca.

33112_1.png

Napisano

Zanimivo..ekologija je na koncu prinesla antiekologijo :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.