mazda6jure Napisano 20. julij, 2015 Prijavi Napisano 20. julij, 2015 kr kopiram Fault log report generated by Torque for Android=================================================Vehicle VIN: Vehicle Manufacturer: Vehicle Calibration ID:Current Fault Log------------------P2136: Throttle/Pedal Position Sensor/Switch A/C Voltage CorrelationPending Fault Log------------------ECU reports no pending faultsHistoric Fault Log------------------ECU reports no historic faultsOther discovered fault codes(possibly pending, current or manufacturer specific)----------------------------------------------------U1900: nullU2516: nullP0401: Exhaust Gas Recirculation Flow Insufficient DetectedEnd of report. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Mah resetiraj pa poglej ?ez par dni, ne se sekirat ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda6jure Napisano 21. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2015 resetiral ne?tetokrat ?e, pa se pojavljajo vedno ponovno...sekiram se sicer ne neki precej...ker avto laufa normalno...nevarno mi je samo to, ker se vozim po cesti s strahom (ker mi med vo?njo crkne gas), hopla obe rumene lu?ke-dsc in checkengine....avto pa laufa...ugasnem...po 20sekundah pri?gem in peljem dalje, kot da ni? ni...se pa v vro?ini ko se segreje te?je pri?iga nazaj...zjutraj zavergla pa ?ist lepo... Citiraj
Alex Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 resetiral ne?tetokrat ?e, pa se pojavljajo vedno ponovno...sekiram se sicer ne neki precej...ker avto laufa normalno...nevarno mi je samo to, ker se vozim po cesti s strahom (ker mi med vo?njo crkne gas), hopla obe rumene lu?ke-dsc in checkengine....avto pa laufa...ugasnem...po 20sekundah pri?gem in peljem dalje, kot da ni? ni...se pa v vro?ini ko se segreje te?je pri?iga nazaj...zjutraj zavergla pa ?ist lepo...A nisi re?il teh lu?k na armaturni za vedno? Citiraj
mazda_mx Napisano 20. avgust, 2015 Prijavi Napisano 20. avgust, 2015 Menjat pedalko od gasa in ocistit EGR. Citiraj
mazda6jure Napisano 22. avgust, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2015 pedalko zamenjal pred parimi dnevi, 30 eur z razbite, zgleda da je ok :-) dans egr snel, o?istil, dal nazaj, p0401 koda se pojavla spet, od polja do btcja spet nazaj, ne vem ? 1 Citiraj
markym Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 Mogoce ti ne dela elektricni del egr ventila? Citiraj
mazda6jure Napisano 1. oktober, 2015 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2015 v to se pa ?e nism spustu...sam mi je ?udn, da na obd2-ju po 2 dneh vedno ?ele napaka vn sko? moram nekje dobit elektri?n del egr-ja za sprobat...anyone ? Citiraj
markym Napisano 2. oktober, 2015 Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 Napetost se gor priklopi in poslusa ce ga odpre. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.