tkm6 Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Zdravo! Zanima me, ce ve kdo, kako zamenjati zarnici za osvetlitev klimatske naprave. Da ne grem odstranjevati nekaj na silo :-) gre pa se za mazda 6 (facelift) 2006. hvala in lep dan! Citiraj
tkm6 Napisano 23. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2015 edit: sem na?el na angle?kem forumu. vrjamem, da bo marsikomu pri?lo prav: http://forum.mazda6club.com/mazdaspeed6/225273-how-replace-hvac-light-bulbs.html Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Ne kompliciraj sem jih zamenjal ?e milijon, samo z "originalnimi", pa za 1/6 cene jih mam, na zalogi. Sem pogledal tisto na linku in PREVE? komplicirano, je bolj izi pot. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Zakaj je pa vzel tipke dol in jih ?e potem razstavil? :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 K je bumbar, ziher je kak inge, al pa ?e ve?ja brihta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tkm6 Napisano 20. avgust, 2015 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2015 evo z morja da javim. ?el sem okvirno po postopku, v ?arnici v Celju sem dal za 4 ?arnice cca 2 eur, odmontiral, menjal ?arnice ("podlo?ka" ?arnice ostala enaka, ?ico sem navil okoli novo) v 15 min. sveti kot grom Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.