LabiGT Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 a kdo pozna kaksen rent a car, rabim avto za jutr do zagreba in zvecer nazaj probal sem z vsemi, ki jih poznam (sixt, hertz, avantcar itd) nimajo nc za jutr oz sam najdrazje razrede tnx Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Da bi prej vedel....oba avta mam doma, na morju z mopedom...V pirnicah je en kao rent a car tabla tam na kriziscu pred lipo. Probaj pogooglat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Evo ga http://www.moje-podjetje.net/enjoy-rent-a-car/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 25. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Bom jutr se njega probal danke Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 26. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2015 Pri sixtu je en zadnji hip skenslu in sem dobu tole Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gelipter Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 Pri sixtu je en zadnji hip skenslu in sem dobu toleEj..super..samo res taka gu?va za najem..???lp Citiraj
LabiGT Napisano 26. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2015 Ja se posebi, ker sem ga rabil zadnji hip..Grd avto, grdo se pelje, vse zanic,motor obupen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Labi v Gay vozu Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 In zdaj reci ?e, da si moral s tem kak?nih 1000 km dale?... A pa ima res tako majhno porabo, kot reklamirajo? Citiraj
SoulMan Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 A pa ima res tako majhno porabo, kot reklamirajo? A je ?e imel kateri rent-a-car majhno porabo? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Ja se posebi, ker sem ga rabil zadnji hip..Grd avto, grdo se pelje, vse zanic,motor obupenK moj fegimobil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 27. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2015 poraba tocno 7.0. vozil pa cisto po omejitvah, nic mesta, 330km, od tega 200km avtoceste, ostalo regionalne...se pravi obupna poraba za tako kanto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 poraba tocno 7.0. vozil pa cisto po omejitvah, nic mesta, 330km, od tega 200km avtoceste, ostalo regionalne...se pravi obupna poraba za tako kantoWtf, 7 litrov ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Narobe si razumel... toliko je porabil Labi (pira namrec), da se je sploh peljal v tem jajcku ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 27. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2015 ja sej kr neki,,,kdaj je opel znal narest avto (je pa res, da je imel tale 2000km prevozenih, sam vseeno dalec prevec za 100KM Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 poraba tocno 7.0. vozil pa cisto po omejitvah, nic mesta, 330km, od tega 200km avtoceste, ostalo regionalne...se pravi obupna poraba za tako kanto Po kak?nem zdelanem potovalnem ra?unalniku ali si to "pe?" zra?unal? Citiraj
Boss Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Ja ?e ho?e?, da nekaj da od sebe je treba prtiskat pol pa te?e.... *** *** o gasu in porabi goriva je govora, da ne bo pomislekov Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.