mazda-mx3 Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 jaz sem imel podobne tezave, mi je avto cukal...al pa je bil len in pol je kr naenkrat povlekel ko zmesan... pri meni je bil problem v pocenem avspuhu in fu? tesnilih izpu?nega sistema...predvsem slaba so bila tesnila na kolektorju...posledicno sonda ni dobivala pravih podatkov... mogoce pa je sonda lambda na koncu ali pa je merilec pretoka zraka zapacan...ne vem kaj bi se lahko bilo povezano... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Ciko boy Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 s kolegom sva tak rekla da bova spucala fergazer pa kanale spolirala pa edn mi je reku nej pogledam vse cevi ?e kira ne pu??a pol bomo pa vidl ka bo. pucanje in poliranje bom objavil v DIY(do it your self) tk da ?e se bo ?e kir spravlu to delat bo lahk vidu kaj ga ?aka Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
geronimo Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 zanima me.kaj mislite o ?ip tuningu pro RSR ali pri Senici Citiraj
geronimo Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 dodajam en ?ip tuning za premacy(sam mislm , da je tam napaka ko pi?e 1600 kubikov-te ma?ine majo 2000 kubikov) na ogled1__Technical_Powerchips_list_MAZDA_PREMACY_2_0_DITD.doc Citiraj
STAJERC Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 s kolegom sva tak rekla da bova spucala fergazerpa kanale spolirala pa edn mi je reku nej pogledam vse cevi ?e kira ne pu??apol bomo pa vidl ka bo.pucanje in poliranje bom objavil v DIY(do it your self)tk da ?e se bo ?e kir spravlu to delat bo lahk vidu kaj ga ?aka ?e bo? mel ?e iste probleme ma pa brat doma komplet motor 1.6i B6 90KM z 120 kkm prevo?eni! Ga sigurno proda za male pare! Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Ja mare-MX3 drga? pa je mela res Beograd generacija 1.8 16v, motor 79 KW oz. 106 KM, pa gledu sm mal za njega pospe?ke v katalog, 8.9 do 100, pa kon?na 196, kar pomen glede na 131 KM skori isti jajc, 8.2, 201! Bi pa prov rad vidu kako so Cikoboju zrihtal dodatnih 20 lipicancev, da ni to spet kak?en nateeeg?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
miha Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Mene zanima ?e se da Mazdi 323f 2.0 V6 letnik 98,Kakor koli zvi?at konjske mo?i.?ip tuning,turbina in koliko bi to pri?lo $$$.?e gdo slu?ajno ve,je tudi to naredil ali pa se pozanimal Hvala za odg. ma? na firmi v lj CAR INVENT ?ip tuninge pa so pocen in dobri. Citiraj
ReDevil Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 S temi Cari inventi sm biv v stiku, pa tut biv sm dovzeten za kako sodelovanje, pa mi je celo njihov ?efe sam odsvetoval, da bi pridobu vsega par konjev, ki se nebi niti ?utli kej bistveno, stvar bi bla vsaj 100 tiso? SIT! Na kratko, spla?a se ?ipat turbinske motorje, predvsem dizl?ki imajo ?e ful rezerve, pokazal mi je primer za Ksaro 90 KM DCi, ki jo s ?ipom spravjo na 135 KM (kar pomen celih plus 50 %) in v tem primeru se ?e spla?a, da ne re?em kako navor naraste! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
torstorm Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 ni to nateg z 77 kilowati za 1.6 , to ni natunana ma?ina to so delali take ?e za ameri?ki trg v mx-3.Na japonskem ma tudi 323C 1.5 110HP .Pa motor zgleda isto. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
KAALman Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 ni to nateg z 77 kilowati za 1.6 , to ni natunana ma?ina to so delali take ?e za ameri?ki trg v mx-3.Na japonskem ma tudi 323C 1.5 110HP .Pa motor zgleda isto. ja.. hehe btw.. ka ti si vstal od mrtvih ? Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 Pa baje Cej?ka prodaja, a je res? Citiraj
Symon Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 ni to nateg z 77 kilowati za 1.6 , to ni natunana ma?ina to so delali take ?e za ameri?ki trg v mx-3.Na japonskem ma tudi 323C 1.5 110HP .Pa motor zgleda isto. A si 100%? Da ni 1.8? Druga?e pa v ?em je potem razlika? Vem, da imajo tam malo druga?en v?ig (bolj?i bencin) in do 10 konjev ve? ampak ne pa ?ez 20. Najbolje, da unega na 323C strani vpra?amo. Citiraj
torstorm Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 ni to od bencina, to je v motorju kaj druga?e ali pa v vbrizgu ,najverjetneje tu pa v sesalnem delu. Kalmaan ,mel sem gu?vo povsod pa nisem folgal pisati na forum, .... :) Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.