Alex Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Najprej ?au vsem skupaj! ?eprav ?e nisem vesel lastnik Mazde kot vi ostali,upam ,da bom kmalu to postal. Zelo mi je v?e? M6-120 ali 136/Dizel. Problem je, ker na celi obali!!! ni prodajnega salona (seveda niti servisa). Ali ima kdo kaj pojma,?e bodo mogo?e kakega odprli in kje??. ?au,ALEX . Citiraj
David Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Ma kakor je meni znano ima? salon in servis v Kopru blizu Citroena...... LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 prodajni salon in servis je in sicer avtoplus, poleg citroena, tako kot je napisal david...vendar ti ga zelooooo mocno odsvetujem :/ raje pojdi na servis v LJ naj ti drugi povejo kje imajo dobre izkusnje... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Torej ja alex....to sem tudi sam sli?al...in nebi proval....sicer pa ?e kupuje? tak avto mislim da je najmanj?i problem se zapeljat do LJ, in kasneje isto za servise..... Moj predlog.... Gama Center v BTC-ju..... LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Spisek poobla??enih prodajalcev in serviserjev najde? tukaj : http://www.mazda.si/o_podjetju.htm Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Alex Napisano 28. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 je David napisal: Torej ja alex....to sem tudi sam sli?al...in nebi proval....sicer pa ?e kupuje? tak avto mislim da je najmanj?i problem se zapeljat do LJ, in kasneje isto za servise..... Moj predlog.... Gama Center v BTC-ju..... LP daVid Problem z koprskim salonom je, da tam delijo samo ?e prospekte!?.?udi me, da tako renomirana znamka avtov nima predstavni?tva na obali...saj ni problem sko?it do Lj...ampak za kako malenkost?Upam, da so bolj sigurni kot ta bidon od Peugeota 306, katerega vozim sedaj.Upam,da bo ?im prej Mazdica v gara?ici!!! ?au Alex Citiraj
David Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Alex.....mislim da si se odlo?il za pravo znamko...... LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 He he ,David,se strinjam,samo ?e bi pa ?el na recimo Honda forum,bi mu tudi vsi tak rekli,da se je prav odlo?o!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Jah kaj ?mo....to je moj prvi japonc....in glede na to da sem bil vedno proti japoncem sem se kon?no enkrat v jezik ugriznu..... LP daVid Citiraj Feel free....
Alex Napisano 28. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 ...tudi jaz sem bil vedno proti japoncem...full... Pol pa sem videl pri kolegih(razni Bmw-ji,AudijiA4tdi in podobni "?vabi"),koliko stro?kov imajo z raznimi"popravilci"... ...Tudi sam sem delal v?asih v avto-industriji....(za Bmw,Audi,Opel,Mercedes)-Magnezij in aluminij ulitki. Tri ?etrt delov se naredi izven Nem?ije.... In potem so to kao nem?ki avti.... Ne vem to?no za Japonce,a so vsaj bolj vzdr?ljivi.... Kaj menite vi? Citiraj
Guest BrainLess Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 je Alex napisal: ...tudi jaz sem bil vedno proti japoncem...full... zakaj pa to?? Citiraj
Alex Napisano 29. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 ....ne vem...verjetno sem imel te predsodke ?e iz muzike.... ....v?asih so izdelovali(japonci) samo slabe"kopije"in?trumentov,...kupovali smo samo ameri?ke ali evropske.... ?au Alex Citiraj
David Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 je BrainLess napisal: zakaj pa to?? Ma nek slab feeling sem imel glede kvalitete.....far east varjanta....no in ker se zare?enga kruha najve? poje....sem se po?teno opekel.... in zdej sem mnenje ?isto spremenu,,,, LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 Ma jaz tudi...sn skoz same "?vabe" vozo,pa sn bil kr zadovoljn,samo ko sn pa na Mazdo pri?o,pa ne vem,?e ?e kdaj kaj druga ko Japonc!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
D.J. Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 je pokycar napisal: Ma jaz tudi...sn skoz same "?vabe" vozo,pa sn bil kr zadovoljn,samo ko sn pa na Mazdo pri?o,pa ne vem,?e ?e kdaj kaj druga ko Japonc!!! Tako je edino pravilno Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Alex Napisano 3. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2005 ....ravno danes so me obvestili(preko i-mail-a) z Mazde Slovenija,da bodo na obali-kje to?no ne vem-odprli nov avto salon takoj po Novem letu...... ...pohvalno pri tem je to,da so mi odgovorili ?e takoj drugi dan.... ...BRAAAAVO!!!...?e en dokaz ve?,da je to resna firma..... Citiraj
David Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 O mega..... Upam da bo dober.... LP dAVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.