Još šta Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 zato pa se rabi folija,ce ti zatezi odlimas in to je to 2 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Scr3am Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Jaz se ne bi igral z prvimi ker ze tako ne svetijo prve luci na 6ki nekaj pretirano tko da Ja sej sem mu ze pisal na zs pa zaenkrat se ni odgovora sem pa opazil da ma on na svojem a4 zatemnjene luci zato sem se tut obrnil na njega ampak kot sem rekel se ni odgovora. ZoomZoomSej on to celo luc dol uzame pa sname tisto zalimano leco (plastiko) pa ti notr tist krom pobarva na crno. Svetilnost je ista ker ti on nebo dobesedno nobeno folijo cez luc limal alpa s spreji sprical 1 Citiraj
dpicul Napisano 7. januar, 2016 Prijavi Napisano 7. januar, 2016 zanimam se za temnenje ?ip. Ali lepite folijo tudi na prednje vetrobransko steko, oz. je to mo?no? Mislim samo na UV za??ito. Ali preve? zatemni? Kaj pa sprednja stranska stekla temnite?Kako je s cenami? Pravkar mi je eden naredil predra?un in zna?a 215 ? brez homologacije ? Dr glass mi ni ?e odgovoril, ali ima delo ali pa je ?e na dopustu:) Citiraj
Z M A J Napisano 7. januar, 2016 Prijavi Napisano 7. januar, 2016 Poklici se mojga prjatla iz Mengsa Aljaza Kompare-ta, temnenje stekel in izdelava nalepk; 031338992 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 7. januar, 2016 Prijavi Napisano 7. januar, 2016 Jest sm pr dr glassu dal 120? pa 10let mas garancijo Citiraj
dpicul Napisano 7. januar, 2016 Prijavi Napisano 7. januar, 2016 s homologacijo? Si tudi prednje temnil? Citiraj
Scr3am Napisano 7. januar, 2016 Prijavi Napisano 7. januar, 2016 Brez homologacije (pride cca. 30?). Prednjih pa itq nesmes. Citiraj
Lady6 Napisano 20. junij, 2016 Prijavi Napisano 20. junij, 2016 Enako, Dr.Glass s homologacijo, sicer brez ra?una 120? (garancija ostane 10 let) Citiraj
Još šta Napisano 20. junij, 2016 Prijavi Napisano 20. junij, 2016 Sami pacienti od Dr.Glass-a tut jst tm temnil,res kvalitetna folija,potemnil vse sipe,prednjo mam pa samo temnjen trak v visini sencnikov. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.