Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zadnje ?ase opa?am, da zjutraj ko grem v slu?bo, motor nekaj stoka. To se dogaja, ko naj bi bil prosti tek in cca. 30-60 sekund po v?igu. Potem je ves ok in deluje kot je treba. Pa potem ?ez dan se to ne pojavlja ve?.

?teve? za obrate je v ve?ini primerov pri miru, samo ma?ina pa daje zvoke kot da bi obrati popolnoma padli oz. nihali.

Sli? se nekako tkole: https://www.dropbox.com/s/3skh0pxwx6d44jy/2015-08-21%2005.38.54.mp4?dl=0 (treba je dat zvok precej naglas pa med 4-10 sekundo se sli?i ma?ino kako stoka).

Se komu sanja kaj bi to lahko bilo narobe?

Napisano

Khm...kako bi lahko bil to kompresor klime ker jamra motor? Klima deluje druga?e ok in kot sem ?e rekel tudi druga?e se to ne pojavla.....razen zjutraj.

Napisano

A ima tvoja ma?ina IMV ventil?

Tudi jaz sem razmi?ljal, ?e mu morda IMV nagaja, ampak ker nimam niti osnovnega pojma/znanja o dizlih, raje ne bom modroval. Bom zdajle dr. Pelku pisal o tej te?avi in v kratkem napi?em njegovo ugotovitev oz. diagnozo.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

IMV.......am......sanja se mi ne  sramezljiv (dokler kaj ne crkne sploh ne vem, da imam)

Saj zaenkrat sploh ?e ni tako problemati?no. Itak to neha po cca. 30-40 sekundah in je potem vse ok. Samo raje prej preverim kaj je lahko, preden se resno kaj pokvari in bo avto nevozen.

Napisano

Mojster je tole napisal;

Tezko recem kaj bi bilo to lahko je zamesen egr ventil ali ce povratna od egr in motor daje take zvoke lahko je pa tudi zrak med nafto do sob

LP
Simon Pelko

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zmaj hvala za odgovor.

Kot sem rekel bom malo bolj pozoren kako bo sedaj ko se bo zun ohladilo. EGR je bil nedolgo nazaj menjan (razen ?e se je zopet zapacal).

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.