borovnica Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 Ojla, na moji Mazdi mi je crknila kesna ksenonka,..kak?ne so cene menjave? Verjetno je najbolj?e menjat v kompletu?Se to lahko menja pri g Pelku in kak?na je cena?Kako je z alternativami? Hvala za info, borovnica Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 Lahko se zmeniva pri pelku pa ti tam zamenjam. Jutri ali v sredo POPOLDNE. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 @Borovnica, s ceno pri Yavaryu bo? ekstra zadovoljen, lahko pa ?e prej pokli?e? na uradni servis, da bo? potem videl kako ugodno te bo pri?la menjava. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
borovnica Napisano 31. avgust, 2015 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 @Zmaj verjamem na besedo,..@YavarYe X6V6 se domeniva na ZS,.. lpb 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.