wildcat Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Sporo?am Vam da so slovenski trgovci kon?no registrirali NOVO Mazdo6 DIESEL CD120 ! da poudarim dve bistveni novosti in zna?ilnosti: 1. oba dizelska motorja nove Mazde6 sta serijsko opremljena s filtrom trdih delcev (DPF) 2. nov 6-stopenjski menjalnik Zoom-Zoom Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
LabiGT Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Sporo?am Vam da so slovenski trgovci kon?no registrirali NOVO Mazdo6 DIESEL CD120 ! da poudarim dve bistveni novosti in zna?ilnosti:1. oba dizelska motorja nove Mazde6 sta serijsko opremljena s filtrom trdih delcev (DPF)2. nov 6-stopenjski menjalnikZoom-Zoom a si jo vozila? kako je v primerjavi s prejsnjo? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wildcat Napisano 28. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 Nisem ?e , prejle je bila ?ele registrirana Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
matthew Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 jest sm jo ?e vozu, karavanko od gama centra, pa se mi ni zdela kej dost drga? kot stara dizlca :ne vem: drga? pa nej bi mel novi dizli tut novo olje razvito posebej za ta motor Citiraj Mazda je avto, vse ostalo so le.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.