mazdaman Napisano 9. september, 2015 Prijavi Napisano 9. september, 2015 Mazda bi naj v Frankfurtu predstavila prvi Mazda Skyactiv turbo bencinski motor. Ve? podatkov zaenkrat ni znano. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 9. september, 2015 Prijavi Napisano 9. september, 2015 Mater moj se vozi ?e 9 let, to je to.Turbo z visoko kompresijo in direkten vbrizg benza v cilindre. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 10. september, 2015 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2015 Mater moj se vozi ?e 9 let, to je to.Turbo z visoko kompresijo in direkten vbrizg benza v cilindre.Samo tvoj je DISI to pa je Skyactive Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 10. september, 2015 Prijavi Napisano 10. september, 2015 Samo drugo ime isto pakovanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Carr Napisano 10. september, 2015 Prijavi Napisano 10. september, 2015 Mazda bi naj v Frankfurtu predstavila prvi Mazda Skyactiv turbo bencinski motor. Ve? podatkov zaenkrat ni znano. Ja, bi bil ?e ?as, da tudi pri Mazdi v nove bencinarje dajo turbinco Sej spo?tujem tole njihovo druga?no dr?o z ve?jo prostornino itd., ampak scat proti vetru se pa tolko ?asa tudi ne da. ?ena ima Golfa 1.2 TSI in je motor res odli?en. VW gor al dol, to je pa? treba priznat. Seveda od Mazde pri?akujemo ?e kaj bolj?ega 2 Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.