Tadej7ad Napisano 13. september, 2015 Prijavi Napisano 13. september, 2015 Opazil sem, da mi je uspelo ob vstopanju in izstopanju na voznikovi strani narediti ?e kar nekaj lepi ris v laku na pragu. Malo sem se razgledal in obstaja nekaj mo?nosti: original Mazda za??ita z osvetlitvijo ?200+ - verjetno DIY monta?a odpade + mi je (pre)drago KLIKza??itne letve:iz aluminija: KLIKnerjavnega jekla: KLIKza??itna folija:prozorna: KLIK?rna KLIKNekako se najbolj nagibam k nerjavni izvedbi. Pri foliji nekako dvomim v tisto "odstranitev brez sledi".Kako to vpliva na morebitno korozijo ipd.Kak?ne izku?nje? PS: imam pa rde?o M6 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
P4nd4 Napisano 13. september, 2015 Prijavi Napisano 13. september, 2015 Opazil sem, da mi je uspelo ob vstopanju in izstopanju na voznikovi strani narediti ?e kar nekaj lepi ris v laku na pragu. Malo sem se razgledal in obstaja nekaj mo?nosti: original Mazda za??ita z osvetlitvijo ?200+ - verjetno DIY monta?a odpade + mi je (pre)drago KLIKza??itne letve:iz aluminija: KLIKnerjavnega jekla: KLIKza??itna folija:prozorna: KLIK?rna KLIKNekako se najbolj nagibam k nerjavni izvedbi. Pri foliji nekako dvomim v tisto "odstranitev brez sledi".Kako to vpliva na morebitno korozijo ipd.Kak?ne izku?nje? PS: imam pa rde?o M6Glede folije bi ti mogo?e qwerty znal pomagat glede na to da dela z njo... Citiraj
jstdoma Napisano 13. september, 2015 Prijavi Napisano 13. september, 2015 Jst mam na Volvotu original neki tacgale Pa sem tud za?el gledat take z osvetlitvijo - dokler nisem cene vidu http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Volvo-S80-2007-2011-Complete-Illuminated-Sill-Molding-Kit-OE-OEM-/301189940116?hash=item462051c394Ima? pa kitajske za Mazde http://www.aliexpress.com/store/product/S-Steel-Illuminated-LED-Door-Sill-Scuff-Plates-Cover-For-Mazda-6-M6-Atenza-2014/1082272_2020972317.html 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2015 Prijavi Napisano 14. september, 2015 Prozorno js naredim kakr?no ho?e?, direkt na avtu,da nima? pol nekje zameknjeno naprej nazaj kar se rado zgodi pri ?e odrezanih folijah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 14. september, 2015 Prijavi Napisano 14. september, 2015 Ej...Ajvar-mojster to je super..jaz bi rabil za mojo CX5..folijo za prtlja?nik-dol..da ?enske ne podrsajo ,ko jemlejo iz prtlja?nika ven stvari..he he lp Citiraj
Dare Kosterca Napisano 14. september, 2015 Prijavi Napisano 14. september, 2015 Opazil sem, da mi je uspelo ob vstopanju in izstopanju na voznikovi strani narediti ?e kar nekaj lepi ris v laku na pragu. Malo sem se razgledal in obstaja nekaj mo?nosti: original Mazda za??ita z osvetlitvijo ?200+ - verjetno DIY monta?a odpade + mi je (pre)drago KLIKza??itne letve:iz aluminija: KLIKnerjavnega jekla: KLIKza??itna folija:prozorna: KLIK?rna KLIKNekako se najbolj nagibam k nerjavni izvedbi. Pri foliji nekako dvomim v tisto "odstranitev brez sledi".Kako to vpliva na morebitno korozijo ipd.Kak?ne izku?nje? PS: imam pa rde?o M6Imam iz rostfreja za mazdo cx 7-nerabljene. Tvoje so za 30?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2015 Prijavi Napisano 14. september, 2015 Ej...Ajvar-mojster to je super..jaz bi rabil za mojo CX5..folijo za prtlja?nik-dol..da ?enske ne podrsajo ,ko jemlejo iz prtlja?nika ven stvari..he he lpJe varijanta, bomo takrat ko bova delala ostalo ?e to zrihtala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 14. september, 2015 Prijavi Napisano 14. september, 2015 Je varijanta, bomo takrat ko bova delala ostalo ?e to zrihtala.ok...super zmenjeno lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.