tomaz108 Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 Pred kratkim sem kupil Xedos 6 1.6, pa me zanima kateri servis v LJ priporo?ate za redno servisiranje. Hvala. Citiraj
David Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 ?e misli? it na poobla??enega....pol definitivno Gama!!! LP daVid Citiraj Feel free....
tomaz108 Napisano 30. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2005 ?e misli? it na poobla??enega....pol definitivno Gama!!! LP daVid Bolj mi je pomembno, da ga servisira dober serviser, kot to da je servis poobla??en. Citiraj
David Napisano 30. oktober, 2005 Prijavi Napisano 30. oktober, 2005 No to sem ti govoril.-...v primeru da gre? h poobla??enemu si zberi tega...ker so zelo profesionalni.... Privat mehankarjev pa ne poznam ni? tam gor..... LP daVid Citiraj Feel free....
Jest Napisano 30. oktober, 2005 Prijavi Napisano 30. oktober, 2005 Gama... in ta odgovor bos verjetno najveckrat dobil Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
peo Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 strokovno, dobro, poceni ->gama center, BTC Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp
Grega_ Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 kaj to pomeni poceni? Samo verjetno vgrajujejo samo originalne dele a ne? Razmi?ljam da bi mojo kar tja pelu ker mam servis ?ez cesto. Koliko pa je delovna ura? Citiraj
LEPI Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 nekje med 7000 in 9000 je delovna ura Citiraj
Zhuki Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Ok, ?e se odlo?i? (tako kot jaz) da bi zni?al stro?ke servisov, potem ga ne bo? vozil na poobla??eni servis, temve? kakemu privatniku. Meni je YavarYe priporo?il ?loveka, ki ima veliko znanja o xedosu in ga dobro pozna. Kasneje sem se spomnil da je ta mehanik delal na Mazda - Gruda poobla??enem servisu za mazde, dokler se niso preusmerili na drugo znamko). Delal sem ve?ji servis na 200 KKm, in mi je za delo vzel 35.000 (16 ur, izra?unaj koliko to pride na na poobla??enemu... Nekaj delov sem prinesel sam nekaj neoriginalnih vendar kvalitetnih je kupil on, nekaj je pa bilo treba kupiti originalnega (on je kupil). ?lovek je bil zelo korekten, dr?al se je vseh dogovorov in rokov. Delo je opravil natan?no. Ponudil mi je nadomestno vozilo v tistem ?asu ko avta nisem imel. Pozna vse te?ave za xedosa, in sem opazil da jih je preverjal tudi na mojem V6 modelu... Osnovne rezervne dele (olje, filtri) je imel kar poceni. Tisti servis me je pri?el cca.100 Ksit (seznam rezervnih delov je bil kar obse?en, po moji ?elji: preventiva in ne kurativa), in sva se dogovorila na pla?ilo v dveh obrokih. Sprejme le gotovino. <<Umaknil sem naslov in GSM. Za info mi po?lji sporo?ilo>> PRIPORO?AM ga. L.p. ?eljko Citiraj
tomaz108 Napisano 3. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2005 Ok, ?e se odlo?i? (tako kot jaz) da bi zni?al stro?ke servisov, potem ga ne bo? vozil na poobla??eni servis, temve? kakemu privatniku. Meni je YavarYe priporo?il ?loveka, ki ima veliko znanja o xedosu in ga dobro pozna. Kasneje sem se spomnil da je ta mehanik delal na Mazda - Gruda poobla??enem servisu za mazde, dokler se niso preusmerili na drugo znamko). Delal sem ve?ji servis na 200 KKm, in mi je za delo vzel 35.000 (16 ur, izra?unaj koliko to pride na na poobla??enemu... Nekaj delov sem prinesel sam nekaj neoriginalnih vendar kvalitetnih je kupil on, nekaj je pa bilo treba kupiti originalnega (on je kupil). ?lovek je bil zelo korekten, dr?al se je vseh dogovorov in rokov. Delo je opravil natan?no. Ponudil mi je nadomestno vozilo v tistem ?asu ko avta nisem imel. Pozna vse te?ave za xedosa, in sem opazil da jih je preverjal tudi na mojem V6 modelu... Osnovne rezervne dele (olje, filtri) je imel kar poceni. Tisti servis me je pri?el cca.100 Ksit (seznam rezervnih delov je bil kar obse?en, po moji ?elji: preventiva in ne kurativa), in sva se dogovorila na pla?ilo v dveh obrokih. Sprejme le gotovino. Simon, Spodnja Senica, 041667335. PRIPORO?AM ga. L.p. ?eljko To sem iskal. Hvala. Citiraj
tomaz108 Napisano 3. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2005 pa ?e eno vpra?anje, ?e ima mogo?e kdo kak?no idejo, kaj je tukaj narobe. Xedosa sem kupil pred kratkim od 1. lastnika s potrjeno servisno knji?ico. Motor je 1.6, avto je letnik 98, prevo?enih ima realnih 98000 in ima pred kratkim zamenjan jermen. Problem je, da mi pri pospe?evanju v ni?jih prestavah (1,2), pri pribli?no 2500 obratih, cuka, v vi?jih obratih dela normalno. Ima mogo?e kdo podobne izku?nje? Kaj bi lahko bilo tukaj narobe? Citiraj
Boss Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 kabli prebijajo ? sve?ke imajo premajhen luft al pa prevelik na anodi ? v?igalni tuljavi ? preluknjane/po?ene cevke OK to so moje izku?nje iz preteklosti pri istih simptomih, ki si jih navedel Citiraj
Grega_ Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 suuupperrr, zdej bomo pa servisiral pri njemu ?e je tako pohvaljen...je bila pa moja Mazda kupljena in servisirana dokler je bil servis pri Grudi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.