David Napisano 19. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2005 Evooo meeeeee....... Citiraj Feel free....
poky Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 Ja pa spet si jo zamudil..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Hmmm, David - v troje ???? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Tle pa definitivno..... Sej pozna? na?o staro navezo.... Miss M&M, Tomson & ME......?? Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Fijuuuuu, sedaj mi je takoj la?je ... sive celice ?e delujejo !!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Evoooo....kaj sem ti govoru... Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Pa kaj dela? - bo glava bolela!!! :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Tle pa definitivno..... Sej pozna? na?o staro navezo.... Miss M&M, Tomson & ME......?? Aha cool?i, bom jaz zgoraj Citiraj
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Glava trda tomson n? skrbet... M&M..... hm....kako to zgleda da bo? na vrhu???? :ne vem: Ti bo? pa?tetka.... :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ehmmm, jaz ne bi bil na sredini - bi to ?lo - jaz biti hmmmm - glede na Davidove kile najbolj?e ... me on top !?!?!? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Evo tomi.----fitness pobral oziroma dal svoj davek....beri dodatnih 6 kg.... Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Glava trda tomson n? skrbet...M&M..... hm....kako to zgleda da bo? na vrhu???? :ne vem: Ti bo? pa?tetka.... :mi pijemoo: Am, a ne vidi? da sem na vrhu v rubriki Krneki pa?tetka Raje ne pomislim kaj ima? ti v mislih Citiraj
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Evo tomi.----fitness pobral oziroma dal svoj davek....beri dodatnih 6 kg.... A se ?ali???? Pa saj to presega ?e vse meje!!! Hehehehe Raje ne pomislim kaj ima? ti v mislih Jaaaa, David - ti pacek!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Am, a ne vidi? da sem na vrhu v rubriki Krneki pa?tetka Raje ne pomislim kaj ima? ti v mislih Evo moja pravi da se po?uti kot pa?tetka.... :ne vem: A se ?ali???? Pa saj to presega ?e vse meje!!! Hehehehe Jaaaa, David - ti pacek!!!! Ma kake meje ?uj.....ka te to je...sej se dobro skrijejo... Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Sicer se lahko pa ?e kdo opogumi, a ne a ne fanta Od vi?ka glava ne boli....al kako gre ?e? Citiraj
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ampak pacek si pa vseeno - pa ne zaradi kil... Sicer se lahko pa ?e kdo opogumi, a ne a ne fanta A tukaj na forumu - neeeeeeeejjjSaj vsi samo iz ozadja opazujejo in se slinijo.... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ah dej no...M&M sej ve? da ko mi za?nemo si nobeden ne upa zdraven prit..... Tomi pacek pa nisem.... :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Tomi pacek pa nisem.... :mi pijemoo: OK, no pol pa en mali packon?ek - pa samo midva to veva - ne okol govort....da nebo MM zvedla! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Glej ?e Bosch je utihnil-.---- :ne vem: Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ah dej no...M&M sej ve? da ko mi za?nemo si nobeden ne upa zdraven prit..... Tomi pacek pa nisem.... :mi pijemoo: O David a ve? na kaj sem se pa jaz spomnila??? Citiraj
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ma glej ti to...jest pa sploh pozabil nisem..... sam ka te naj ?e te pa ni? ni.... pa tomi je pa nonstop pa tudi ne pride na panache..... Ka pa vem kaj vas grize tam gor... Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ma glej ti to...jest pa sploh pozabil nisem..... sam ka te naj ?e te pa ni? ni.... pa tomi je pa nonstop pa tudi ne pride na panache..... Ka pa vem kaj vas grize tam gor... Nafta je draga!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ka bo tebi nafta pa draga.... ti ma? $$$ .... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.