Miha Gobec Napisano 26. marec, 2016 Prijavi Napisano 26. marec, 2016 Ok hvala za skrbne odgovore. Bom poklical Pelkota,sam ne vem kaj naj si pol spo?nem v Medvodah 5ur da mi ?e glavni servis naredi,pa da imam pol mir za 5let. Bom poklical Pelkota,sam ne vem kaj naj si pol spo?nem v Medvodah 5ur da mi ?e glavni servis naredi,pa da imam pol mir za 5let. Citiraj
LabiGT Napisano 27. marec, 2016 Prijavi Napisano 27. marec, 2016 Ok hvala za skrbne odgovore si napisal sam enkrat. Popravi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. marec, 2016 Prijavi Napisano 27. marec, 2016 Ok hvala za skrbne odgovore.Bom poklical Pelkota,sam ne vem kaj naj si pol spo?nem v Medvodah 5ur da mi ?e glavni servis naredi,pa da imam pol mir za 5let.Bom poklical Pelkota,sam ne vem kaj naj si pol spo?nem v Medvodah 5ur da mi ?e glavni servis naredi,pa da imam pol mir za 5let.Nadomestni avto bo? dobil in gre? lahko na kraj?i izlet, ?e ti bo ?as dopu??al. Kako pa glavni servis narediti bistveno ceneje pa si lahko prebere? na; http://www.mazdaklub.si/clanstvo/clanske-ugodnosti/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 28. marec, 2016 Prijavi Napisano 28. marec, 2016 Ta stran je dead. Ravnokar probal... in dela ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
izacus Napisano 28. marec, 2016 Prijavi Napisano 28. marec, 2016 Ja, baza je bila dol ("Could not establish connection to the database.") O?itno je nekdo restart pritisnil ali pa se je sama pobrala. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.