Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni! 

Torej ker mi moj ljubi berlingo ne zapira vec platnene strehe in imam slap vsakic ko dezuje, gre v garazo da se zrihta. Odlocil sem se da mu tudi namestim kljuko in bo od zdaj naprej moj delovni avto. Ker potrebujem avto za kratke relacije (Dom?ale-LJ najvec) sem se odlocil za bencinarja.

Sedaj imam ugledanih kar nekaj avtomobilov, ampak si ze od nekdaj zelim MX5 NB. Sedaj me pa zanima ker priznam, se na mazde nic ne spoznam, kaksni so kaj stroski s takim avtom. Kaksni problemi na katere moram biti pozoren pri nakupu. Jaz sicer sanjam o 1.8 masinci ceprav na avto.netu zaenkrat nisem se zasledil gledam cca 1 mesec za njih. 

?e je kak?na taka tema ?e kje se opravi?ujem ker po?iljam iz telefona in nisem ni? iskal.

Lp Grega

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.