Marko_mx-3 Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 Tukaj se vidi kako dva voznima obvladata vsak svojega saab-a, je pa del reklame oz. showa. Citiraj
David Napisano 30. oktober, 2005 Prijavi Napisano 30. oktober, 2005 Impressive.... LP daVid Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 30. oktober, 2005 Prijavi Napisano 30. oktober, 2005 me zanima kokrat sta se zbila pred to nastalo mojstrovino LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 30. oktober, 2005 Prijavi Napisano 30. oktober, 2005 Men pa no?e odpret. Pa Saab. To je limuzina. Kak?ni VW, kak?ni Audi! Saab ali pa Volvo. Vikingi! ?eprav pomoje je Saaba kar zajebano vodit, ker je tako te?ik. Hitro pomoje podkrmari. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2005 Meni normalno odpre. Sta pa dva voznika ki vozita slalom tesno en za drugim in driftata eden zraven drugega. Citiraj
Symon Napisano 1. november, 2005 Prijavi Napisano 1. november, 2005 Mi je kon?no odprlo! Noro!! Druga?e pa Saab >> Mljask, za vse prste polizat. 2.0t Aero. Ka bi to mel. Avto je res luksuzen ampak obenem ?porten. Tak?nih scen ?e od Japoncev in Angle?ev nismo vajeni! Oni ponavadi le driftajo dober meter narazen. Tadva delata ?e huj?e scene dober decimeter narazen. Noro! Kdor ?e ni pogledal... Mora nujno takoj! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.