Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e ti utripa, vo?nja ne bo ni? pomagala. Tisto velja, ?e se ti pri?ge DPF lu?ka in gori pri?gana, brez utripanja. Pomoje gre? brez te?av do Kranja, lahko pa doma poskusi? sam urediti zadevo. 

Jaz bi se definitivno lotil tako. Spro?i? prisilno regeneracijo in resetira? tole napakico, pa vidi? kje si. ?e se spet pojavi, bo najbr? res kak senzor kriv.

Sem se pogovarjal z mehaniki in so rekli da je zelo verjetno da ni bil resetiran po servisu je pa tudi mo?nost kakega senzorja ker avto ima normalno mo? delovanja.

Kako lahko sam spro?i? prisilno regeneracijo?

Hvala...

Napisano

ALFAinBMW mi je danes na moji M6 ugodno (100 ojrof za delo in material) zamenjal xenonke z OSRAM COOL BLUE INTENSE 5500K. Ti boga ka tou zdaj svejti

"Bolje je ?ivjeti sto godina kao milijuna?, nego sedam dana u bijedi."

• 11 mesecev kasneje...
Napisano

Da ne odpiram nove teme bom pisal kar v to. Danes zjutraj ko sem vzpostavil kontakt sem opazil na moji Mazdi 6 (letnik 11/2008, bencin, GH verzija) da se kon?uje po 8 letih ?ivljenska doba xenon ?arnice na levem ?arometu. Sicer zadeva ?e sveti ampak je bolj rde?kaste barve od desnega ?arometa. Ker imam drugi mesec tehni?ni pregled mi svetujte strokovnjaka za menjavo in pribli?no ceno za menjavo obeh.

Napisano

Ponavadi nam Bostjan s foruma zeeelo ugodno to zamenja. Skofja Loka pa lokacija :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?ivjo,

Torej, da povzamem, philips ne,osram da. Katere xenonske zarnice znamke Osram pa priporo?ate? Morda poznate trgovino v lj., ki jih prodaja?

V tujini so ni?je cene. Od Labija link, kupi?  in gasa. Jaz jih zamenjam sam in to tako, da snamem prednje kolo, snamem plasti?en kolotek in vuojla- ?arnica je na dosegu roke, brez da bi si vse prste poru?il.

Napisano

?ivjo,

Torej, da povzamem, philips ne,osram da. Katere xenonske zarnice znamke Osram pa priporo?ate? Morda poznate trgovino v lj., ki jih prodaja?

Tole si nabavi , to je strup od ?arnice ,pa ?e temperaturo barve svetlobe lahko izbira? (preverjeno najbolj?i proizvajalec CNlight Xenon ?arnic na Kitajskem ) .

V kompletu dobi? 2 ?arnici   :prstgor: .

https://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-CNlight-Patent-Ball-Capsule-Shape-Bubble-HID-Xenon-Bulbs-D2S-4300K-5000K-6000K-8000K/32682243401.html?spm=2114.01010208.3.12.O98kOA&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_422_10089,searchweb201603_1&btsid=1cfc3d86-05d5-43fa-8a4a-a33207d3d1a4

Napisano

Jaz bom tudi moral menjat ?arnice (mi desna kar uga?a). Odkar sem kupil avto ?e niso bile menjane....prej pa tudi dvomim. Avto pa ima sedaj 260k km.

Bom pa menjal na naslednjem servisu (?ez 2k km) kar pri pelkotu.

• 1 mesec kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Amater :P  :P , js rabim MAX 20 za OBE, samo dvigmem pokrov motorja in menjam, ni? ?raufanja in podiranja pol avta.  :jupiii:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

lp tudi na moji 6tici bo potrebno menjat xenon ?arnice. in me zanima katere priporo?ate in kak?ne sploh pa?ejo v mojo mazdo. mazda 6 2008 2 generacija.

Napisano

lp tudi na moji 6tici bo potrebno menjat xenon ?arnice. in me zanima katere priporo?ate in kak?ne sploh pa?ejo v mojo mazdo. mazda 6 2008 2 generacija.

Philips,Osram. Ne kupuj ?ang ?lang ?arnic  ;)

Ima? pa model ?arnice D2S

http://www.ebay.de/itm/2x-OSRAM-D2S-XENARC-ORIGINAL-XENON-BRENNER-4300-K-AUTO-LAMPE-/321583944262?hash=item4adfe59246:g:vvgAAOSwys5WUKj8

Napisano

Ravno pred 1 tednom sem menjal ?arnice na moji M6, Gh, 2009.

Po ve? priporo?ilih sem vzel Osram Night braker in sem zelo zadovoljen

http://www.ebay.co.uk/itm/171731867514?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.