Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pardon 65w, ja to sem ?e takrat ?tudiral, preden sem nabavil xenon kit. 

Nisem upal reskirat ker se najbr? h9 bolj greje, da ne bi kaj ?arometa oz. le?e po?kodoval. 

Mogo?e bi moral dobiti h11 xenon samo malce bolj belo barvo, trenutne se mi zdijo malce preve? na modro :)

Napisano

te ?unga lunga 65W ne samo da so illegal, tudi pregrevajo se in crkujejo, vro?ina tudi megli le?o

Nisem upal reskirat ker se najbr? h9 bolj greje, da ne bi kaj ?arometa oz. le?e po?kodoval. 

Mogo?e bi moral dobiti h11 xenon samo malce bolj belo barvo, trenutne se mi zdijo malce preve? na modro :)

prehitel si me...:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

10 watov je zanemarljivo kar se ti?e toplote. s xenonom je pa takole kvaliteta balastov vpliva na temperaturo barve svetlobe .

Napisano

10 watov je zanemarljivo kar se ti?e toplote. s xenonom je pa takole kvaliteta balastov vpliva na temperaturo barve svetlobe .

Probaj s prsti prijeti 5W ?arnico za tablice, po tem ko gori nekaj ?asa.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

PAMETNJAKOVI? :notworth:

Hvala enako.

Napisano

55w primta,?e sta ta prava deca :P

65W pa za iron mana  :lol:

Napisano

A ni odvisno od ?arnice kak?ne barve bo snop svetlobe ? Pa? kupu ?arnico s 5000 ali 6000k, ?e ti preve? "rumeno" sveti

Napisano

Ampak so pa najbolj?e opcija, ?e te zanima najbolj optimalna svetilnost saj dajejo najve?ji pribli?ek beli barvi. Vse kar je ve? od 4300K je bolj modro in slab?e osvetljevanje.

33112_1.png

Napisano

Ampak so pa najbolj?e opcija, ?e te zanima najbolj optimalna svetilnost saj dajejo najve?ji pribli?ek beli barvi. Vse kar je ve? od 4300K je bolj modro in slab?e osvetljevanje.

Mislim,da ta nova generacija Osram xenonk kljub 5500K sveti dlje in mo?neje in je bli?je dnevni svetlobi navkljub plavemu pridihu.Vsaj kar sem videl na vodeih,ker sam jih pa? nimam vgrajenih a bom to storil ob prvi priliki.

Napisano

Aha toraj najbolj priporo?ate osram. Kak?en namig kako jih najla?je zamenjam. Hvala

Kazero generacijo ima??

• 5 tednov kasneje...
Napisano

prosim ?e za zadnja mnenja preden naro?im ?arnice. odlo?am se med tema dvema:

http://www.ebay.de/itm/2er-Set-Osram-Xenarc-D2S-Cool-Blue-Intense-Xenon-Brenner-66240CBI-6000K-/221906169657?hash=item33aaa36f39:g:vDQAAOSwiONYMthz

http://www.ebay.de/itm/Osram-D2S-P32d-2-66240-XNB-Night-Breaker-UNLIMITED-Xenarc-70-mehr-Licht-TOP-/191227020573?hash=item2c8604c51d:g:z2EAAOSw44BYRXec

zanima me katerre priporo?at zelo mi je v?e? ko lu?i svetijo prav bele barve zato se malo bojim kako sveti night breker.

in seveda ?e omejene iz linka pa?ejo na moj avto. hvala.

Napisano

prosim ?e za zadnja mnenja preden naro?im ?arnice. odlo?am se med tema dvema:

http://www.ebay.de/itm/2er-Set-Osram-Xenarc-D2S-Cool-Blue-Intense-Xenon-Brenner-66240CBI-6000K-/221906169657?hash=item33aaa36f39:g:vDQAAOSwiONYMthz

http://www.ebay.de/itm/Osram-D2S-P32d-2-66240-XNB-Night-Breaker-UNLIMITED-Xenarc-70-mehr-Licht-TOP-/191227020573?hash=item2c8604c51d:g:z2EAAOSw44BYRXec

zanima me katerre priporo?at zelo mi je v?e? ko lu?i svetijo prav bele barve zato se malo bojim kako sveti night breker.

in seveda ?e omejene iz linka pa?ejo na moj avto. hvala.

Druge iz linka, se pravi nightbreaker

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ok bom vzel kar nightbreker. Zanima se me ko gres v ovinek se prizigajo luci za kot in me moti da svetijo preve? rumeno. Zanima me katera vrsta ?arnice je to da se nabavim te druge :) hvala

Napisano

V ovinku se ti prizigajo meglenke (halogenka) in lahko nevem kaksne zarnice nabavis bo snop se vedno rumen. Ce hoces bel snop si nabavi led zarnico :). Je pa H11 ce se ne motim.

Napisano

Nevem ce bo to drzalo da so meglenke. Ker ko imam vklopljene se ravno tako v stran zraven pri?ge. Nisem se od zunaj nikol pogledal kje se prizge.

Napisano

Kaj je fora xenonk da traja par sekund da za?nejo dobro svetit, pa ?e potem svetijo slab?e kot h4 ?arnice.

Xenonke rabijo nekaj ?asa,da za?nejo optimalno svetit.Moje recimo so ?ele sedaj po enem letu res "zasvetile"kot je treba.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.