Evo - po branju foruma opravljen 1.servis pri Interclassu.
Dogovor z g.Majesom je potekal po emailu. Vse smo uskladili v 24 urah (termin sem si izbral sam) kar zelo grajam pri nekaterih drugih servisih, kjer sploh nisem dobil odgovora.
Sicer se je čas servisa malo podaljšal (+1h), ampak sem bil zadovoljen z razlago, obravnavo in odgovori na moja vprašanja - skratka nimam pripomb.
V salonu se mi je zdelo da ima samo g.Majes stranke, ker pred mano je bila ena in za mano je tudi čakala ena, vsi ostali pa nič… btw:a je to isti Majes, ki je večkrat omenjen v zvezi z BTC, ali je samo naključje?
Kdo bo drugi? V cx60? 😉
No, če smo čisto realni, ne dino, ne baby dino ne x186 niso motorji, ki bi bili idealni. Je pa x 186 vseeno svetlobna leta spredaj.
Mogoče bom jaz tam, če ne bom imel drugih opravkov. Navijam tudi za Roglo on za vse naše kolesarje, zs razliko od nekaterih hijen, ki navijajo za nasprotnike, ko vozi Pogi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.