apcih Napisano 1. november, 2005 Prijavi Napisano 1. november, 2005 Pred dvema dnevoma sem se lotil ene predelave mojega kufra. Imel sm problem, ki je blo, dostkrat premal prostora v njem. Sicer je ?la gajba piva vedno notr, samo kaj ko ne vozim vedno samo pivo. projekt ?e ni kon?an in bo po?akal do sobote mogo?e do petka, ker ne bo ?asa za nadaljevanje Tanova ki?ta je ?pilala, samo lim ?e ni bil suh in tudi veliko stvari ni dokon?anih. Manjka en pokrov, uvodnica za kable, cev da lahko zvo?nik zadiha, pa tapeciranje, pri?vrstitev v kufer, rezanje plastike, narediti nov podn v kufru, pa verjetno sm ?e kej pozabu,mal si pa na slikah poglejte. LP APCIH Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. november, 2005 Prijavi Napisano 1. november, 2005 Lepo! Pa klop?i? se tudi zdajle neki ?pila s kufrom Citiraj
Symon Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 Jaz te bom pohvalil, ko bom tole videl v ?ivo oz. ko bo? ?e oblekel. Ni? prej. Vem, da si sposoben ve? od tega. Citiraj
apcih Napisano 2. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2005 evo ?e sm najdu neki ?asa in sm se ?e mal spravu v izdelavo, sicer mi je nekaj ur uzelo iskanje materiala in sm iskov po trgovinah raznorazne stvari. od bas reflex cevi do uvodnic za kable, piramidasto peno, neonke, pa ?e neki malenkosti. Nekaj kosov opreme ?e ?aka da jo zmontiram. ampak prtla?nik bo bol prostoren. ?e neki slikc. LP Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 A bo do nedelje kon?ano? Citiraj
Symon Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 Ej spet bom sarkasti?en, zato tega spodaj ne prebrat ----------------------------------------------------------------- Zdaj, ko je vsa lesena in ?e ni oble?ena in je polna enih okroglih lukenj pa izgleda kot ena pti?ja hi?ica. Eh saj vem smotan sem ampak, ?e mi pa res tako deluje. Citiraj
apcih Napisano 2. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2005 do nedelje bo v avtu, vse pti?je luknjice bojo zapolnjene, razn bas reflex luknje, kjer bo ?e vedno cev. na vrhu pride ?e plexi tko da see bo dal mal notr pokukat, pa ?e boste pridni vam bom ?e lu?ke pr?gal. Oble?en ?e ne bo k ?e ne vem al ga bom barval, al ga bom obleku. Citiraj
David Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Raje ga oble?i....moj skromni predlog... LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Oble?i ga v zelen sky. Po mo?nosti ?isto tak?ne zelene kot avto. Spodaj pa ene 5mm peno, da so robovi lepo zaobljeni. Zame to izgleda ful lepo. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 ?e en preblisk kaj pa poliester, da se bo ?ajnalo(svetilo) Citiraj
poky Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Mislim,da bo kr dobro zgledlo,ko bo kon?ano!! Naredi pa tak,ko bo tebi najbolj pasalo,ne se ozirat na druge.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Zadeva je mamliva!!! Skay je od 1600-2000 za kvadratni meter!! Drga? je pa seveda za pohvalt!!! Js se tud ubadam in matram!! upam da bom do nedele zrihtu!!! LP P.S. fotka brez boxa za poku?ino Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
apcih Napisano 3. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2005 o lepo lepo, no fantje zdej pa tko slik ne bom dajal ve? gor k je bol? da pridete v nedelo pogledat, je skor fertik razn plastike, podna in obleke. pa ?e kable je treba mal uredit. LP PS: se vidimo v nedeljo Citiraj
apcih Napisano 4. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2005 Manjka samo ?e tapaciranje pritla?nika in nekaj zajebancije z napeljavo stikal in priklopa. Druga?e skoraj kon?al. Citiraj
apcih Napisano 6. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2005 ?e ena od novosti na dana?njem sre?anju: Priam ima tudi spremenjen prtla?nik, kaj kako si oglejte danes zve?er ob 18 uri na sre?anju. Citiraj
matthew Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 dobr si si tole zamislu zdej bo ?la pa ?e k?na gajba pira ve? notr Citiraj Mazda je avto, vse ostalo so le.....
RoKo Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Pozdrav vsem! Kaj pravite pa na mojo muzko v Mazdi? LPBlaupunk.mpg Citiraj
Symon Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 A to si ti posnel? Neee.... Ker, je fuul hud posnetek. Citiraj
LEPI Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 A to si ti posnel? Neee.... Ker, je fuul hud posnetek. symon itak da ni on posnev sej ma? ta posnetk na netu Citiraj
RoKo Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 symon itak da ni on posnev sej ma? ta posnetk na netu Ma seveda nisem jaz posnel, ma mi je tko cool da sem moral objavit! LP Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 A mogo?e kdo ve kaj je to en komad k zaj?ka ska?eta po njemu? Citiraj
RoKo Napisano 18. november, 2005 Prijavi Napisano 18. november, 2005 A mogo?e kdo ve kaj je to en komad k zaj?ka ska?eta po njemu? To je vse kar sem uspel najti: Found this info: Artist : Blaupunkt Car EntertainmentSong : “Headbanging Dummies??? It’s not an acutal full length song, since it was made only for that commercial. But, since so many people are interested in the song, Blaupunkt plans on making a full length version. Here is the link to Blaupunkt.de Media Page, where you can download about 15 songs and watch a few videos.. I don’t see any songs titled “Headbanging Dummies???, but I’m downloading them just in case.. Maybe the title changed.. LOL.. Doubt it.. I think we have to wait some more until they release the full length version. LP Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. november, 2005 Prijavi Napisano 18. november, 2005 Kje pa naj bi bila ta stran? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.