Strela Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Nekdo je bil premo?an....Diagnoza???tnx Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Kateri avto je to da ima toliko navora da kar ?raufe trga? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Bi rekel, da je res navor - ampak ne pogonskega motorja pa? pa gospoda Bikovskega, ki je zategoval kolesne vijake... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Vijake se zateguje z ob?utkom - ko da vodo od sebe, preneha?.Verjetno ga ?e kje imajo. https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/arhiva/posebna-ponudba-od-cetrtka-02102014/produktdetailseite/ps/p/auto-xs-momentni-kljuc/ Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 veliko jih naredi napako da kar direkt s pi?tolo za?nejo pa gre navoj in odtrga, najprej z roko pol pa frrrr Druga?e pa si (je nekdo) dajal konusne vijake, ki so za litke (imajo kot nekak ?leb za matice) na plehnate, ki imajo ravno podlago za vijake. Vijak s konusom ne sede pravilno na feltno in pok. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 1. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2015 Jaaa...vse delno dr?i. Vijak ki ga imam v roki je od alu plati??. Niso original. Vijak mi je ostal v roki ko sem dvignil avto in jih za?el odvijati. Ponavadi promontiram sam in v 20ih letih na vseh avtih ki sem jih imel, te??in, svakov nikoli nisem odtrgal vijaka. Sem pa na alu feltne aprila dal nove letne in takrat vse naredil pri vulkanizerju. Imam ob?utek da je zadeva ?e tam popustila.Sedaj je kar je.... vem pa da jih vulakanizerju nikoli ve? ne pustim zaviti. Prinesem klju? s seboj in jih navijem. Po moje. Citiraj
Z M A J Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Tole ni tako kriti?no, ?e so ostali 4-je v dobrem stanju Kasneje sporo?i kolko si imel stro?ka in dela z zamenjavo odlomljenega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Menjava vijaka ti vzame cele dve minuti. Starega s kladivom vdari? ven in novega not. To je vsa umetnost.?e je enak kot pri Xedosu 9 potem imam ?e enega ali dva. Mislim da je M12x1,5 cca 4cm dol?ine. 2 Citiraj
Strela Napisano 1. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2015 Menjava vijaka ti vzame cele dve minuti. Starega s kladivom vdari? ven in novega not. To je vsa umetnost.?e je enak kot pri Xedosu 9 potem imam ?e enega ali dva. Mislim da je M12x1,5 cca 4cm dol?ine. Verjetno enaka fora pri Mazdi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 veliko jih naredi napako da kar direkt s pi?tolo za?nejo pa gre navoj in odtrga, najprej z roko pol pa frrrr Druga?e pa si (je nekdo) dajal konusne vijake, ki so za litke (imajo kot nekak ?leb za matice) na plehnate, ki imajo ravno podlago za vijake. Vijak s konusom ne sede pravilno na feltno in pok.Ne vsega verjet, ker NI res ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 16. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2015 Tole ni tako kriti?no, ?e so ostali 4-je v dobrem stanju Kasneje sporo?i kolko si imel stro?ka in dela z zamenjavo odlomljenega. Tole ni tako kriti?no, ?e so ostali 4-je v dobrem stanju Kasneje sporo?i kolko si imel stro?ka in dela z zamenjavo odlomljenega.Bil kr pri mr. Pelku ker sem bil v bli?ini. 10min., stro?ek v vi?ini dobre runde pija?e Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.