puscavar Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 Mogo?e malo sme?no, vendar ne vem kaj to?no imam od opreme v avtu. Kje in kako to lahko preverim? Spra?ujem bolj zato, ker mi "ni delalo" gretje ogledal, pa sedaj vidim da morem zato vklopit gretje zadnje ?ipe. Jaz pa sem ?el gledat varovalke in eno celo izgubil - padla mi je v ?rno luknjo pod varovalkami. Gledal sem ?e varovalke pa je not tudi tista za gretje sede?ev, kako vem, da imam to?Imam mazdo 5. Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 Kaksno imas pa oznako? Npr TX plus, itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
puscavar Napisano 3. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2015 Kje pa preberem to oznako? Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 Ze na zavarovalni polici naj bi bila ali pa na kupoprodajni pogodbi, morda celo v prometnem dovoljenju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
puscavar Napisano 3. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2015 Komercialna oznaka je CD 7S.Na zavarovalni polici pi?e tip CD110 TE, na prometni pa CR19T6 Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 TE je potem nivo opreme Mazdurine 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
puscavar Napisano 3. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2015 Oprosti ker vrtam, vendar, kje pa pogledam kaj je v TE opremi? Google je bolj skromen, ali pa ne znam iskati. :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 http://www.google.si/url?q=http://www.as-velenje.com/cms2/datoteke/Mazda5.pdf&sa=U&ved=0CBsQFjAGahUKEwiU_fj59fTIAhVFXA8KHWDwDeU&sig2=2IY93fWhZN6w99MiLq669w&usg=AFQjCNE7dzzN8Gtfn93vyFKAQXXRAhpmIA 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.