Dado Crnobrnja Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 Lep pozdrav!Sem nov na tem forumu. Ne vozim mazde, jo pa poznam. O?e ?e celo desetletje vozi svojo mazdo 3, ki se nikakor no?e pokvariti, heheh.Sam vozim chryslerja 300c in sem odvisen od egzotike. Sedaj bi rad kupil ?eni rx-8. Na netu sem opazil eno za sme?no ceno. In me zanima, ?e pozna kdo tole mazdico. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10233039&show=1 Danes sem se menil z lastnikom, ki je pa? ne more prehvaliti. V oglasu sicer pi?e, da ima 76k km, na sliki pa ima opravljen servis na 85k km, heheh Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 Zapeljita in testirajta, zlasti ko bo vroc motor ga ugasnit in potem vidis kako hitro s5 vzge. Sicer pa ima Wankel motor nekaj specificnih zahtev o katerih se je vredno nekoliko pozanimati! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dado Crnobrnja Napisano 3. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2015 Ja, glede motorja sem se pozanimal in iskreno povedano po vseh teh informacijah sem ?isto ravnodu?en. Tisti, ki nikoli niso vozili avto s tem motorjem ga kritizirajo, tisti, ki ga imajo, se verjetno ?ez poste tola?ijo, hehe. Meni pa je ?isto vseeno. Rad bi reskiral. Moj ?ivljenski moto: U ?ivotu ko cvika, mo?e da se slika! :lol: Naslednji teden grem gledat avto. No, mislil sem, ?e ga kdo pozna, da kaj ve? pove. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 Nisem se vozil tele sibkejse razlicice, ampak mocnejsa, ki se zvrti na 9500 obratov je bolnca na kolesih, noro! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dado Crnobrnja Napisano 4. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2015 Nih?e ne pozna? :o Kaj pa mnenja? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2015 Prijavi Napisano 4. november, 2015 Prodajalcu ne pozabi povedat, da si oglas videl na AvtoNet-u. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Dado Crnobrnja Napisano 4. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2015 Hahaha, hvala za nasvet! Skoraj pa bi pozabil. :jezicek: Citiraj
Z M A J Napisano 25. november, 2015 Prijavi Napisano 25. november, 2015 Se je zgodil nakup in te ze prevaza naokoli? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.