mazda6jure Napisano 3. november, 2015 Prijavi Napisano 3. november, 2015 zadnje 2 dni mi mal gretje nagaja...ko zjutraj pri -4 avto pri?gem...se mi zdi, da mi webasta sploh ne vklaplja...vem- pihat mora ''k kurba'' pol se enkrat po 20 minutah spomn...pol pa vmes kr neki mrzlo....k se peljem proti ?ihtu...pa enkrat spet normalno toplo...ventilacija pa se nekontrolirano dviga, pa v?asih umiri in ne trza na gumb ob spremembi temperature....WTF ? Citiraj
Shrek Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 Pozdravljeni. Da ne odpiram nove teme...Mazda 6 letnik 04.Webasto ne dela. Imam uro in na njej pri?gem ogenj?ek, pa se pri?ge ventilacija v avtu, malo brni in po cca 30 sekundah ugasne vse skupaj. Kaj je lahko narobe, da webasto ne zalaufa? LP Ivan Citiraj
SpEkTr Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 Uf gorivo, slab akku, zalokan? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
SpEkTr Napisano 13. oktober, 2016 Prijavi Napisano 13. oktober, 2016 A ti kj zakadi? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 13. oktober, 2016 Prijavi Napisano 13. oktober, 2016 Pozdravljeni. Da ne odpiram nove teme...Mazda 6 letnik 04.Webasto ne dela. Imam uro in na njej pri?gem ogenj?ek, pa se pri?ge ventilacija v avtu, malo brni in po cca 30 sekundah ugasne vse skupaj. Kaj je lahko narobe, da webasto ne zalaufa? LP IvanJaz sem samo baterijo odklopil, jo nazaj priklopil in je Webasto delal spet normalno.Mo?no je, da se resetira, ker meni lani skoraj dva meseca ni delal. Citiraj
Shrek Napisano 13. oktober, 2016 Prijavi Napisano 13. oktober, 2016 Oj. Ni? se ne kadi...samo ob pritisku na v?ig na uri, za?ne ventilator v kabini delat...vse skupaj cca 30 sekund, potem pa se vse izklopi... ?e je montirana ura za vebasto, dela samo na uro, ali se tudi vklaplja sam, ko je hladno zunaj? Na mazdi5 se mi je sam vklapljal... LP Ivan Citiraj
SpEkTr Napisano 13. oktober, 2016 Prijavi Napisano 13. oktober, 2016 Naj bi se. Ja izlo?i po?asi kak faktor, recimo akumulator, je ?e dovolj juica notri? Recimo ob pri?ganem avtu tudi ne dela? Potem, ?e je kaj na dotoku goriva. Potem, ko pri?ge?, ?e gre? ven poslu?at, a se sploh za?ene webasto procedura? Lahko da je zalokan. Najprej ponavadi ventilator, potem za?ne po?asi z gorenjem naprej..itd Citiraj
Shrek Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Webasto-dela. Samo akumulator sem za dve minuti odklopil in priklopil nazaj.... Citiraj
Alex Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Webasto-dela. Samo akumulator sem za dve minuti odklopil in priklopil nazaj.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.