borovnica Napisano 7. november, 2015 Prijavi Napisano 7. november, 2015 Ojla,zadnje tedne opa?am ?edalje te?je odprianje/zapiranje prllja?nih vrat na moji marzdi karavan gh.Te?ave so se za?ele s po?eno gum/plastniko, ki je montirana ?ez gumb nad tablico kot za??ita. Do zdaj se je kolikor toliko odpiralo,..zdaj pa je vedno te?je,..Danes sem s te?avo prtlja?nik odprl nato pa se je dobro zaprl ?ele po kak?nem petem poizkusu,..Je kdo ?e imel podobno te?avo? lp borovnica Citiraj
Z M A J Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 ?e se ne motim, so nekaterim menjali ta gumb za odpiranje, ?e pod garancijo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 ?e se ne motim, so nekaterim menjali ta gumb za odpiranje, ?e pod garancijo.Res je... Meni so ga menjali pri prejsnji sestici... ker se je guma strgala... Samo ni bilo pa nobenega problema s tem, da se ne bi dalo odpirat ali zapirat... Ali je problem ta, da gumb ne prime... ? Potem je verjetno v stikalo prisla vlaga... Vprasaj na servisu, kako je s tem... Na eBayu je recimo ena rabljena tipka... Samo ni poceni (99? + postnina) >> http://www.ebay.de/itm/Mazda-6-GH-Heckklappenoffner-Offner-Griff-Hebel-Knopf-Taster-Schalter-opener-/321801508229?hash=item4aecdd5585:g:nLIAAOSwBLlVMWTVJe pa kar nekaj dela... Sem bil zraven, ko je Jure na Cosmosu menjal... In je treba podreti kompletno plasticno obrobo pokrova od znotraj... In je trajalo ene pol urce... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
borovnica Napisano 8. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2015 Ojla, bi res znalo bit da je notri pri?la vlaga,.. enkrat se hudi?evo te?ko odrep/zapre, drugi? pa ni take panike,.Bom na servisu vpra?al koliko pride pa se pol odlo?il,..Kateri servi (?e Gamo izpustimo) pa bi se spla?alo obiskati? Bi se dr. Pelko tudi lotil tega? lpb psVidim pa da so na redno servisiranih mazdah znal uredit kar nekaj stvari, ki me zelo jezijo (daljinec, gumb za odpiranje zadnjih vrat, menda tudi ?kripanje zica).Je ?e kaj kar so rihtali v garanciji? Citiraj
borovnica Napisano 12. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2015 Kon?ni epilog,.. menjava tipke naGami v BTC 105?b 2 Citiraj
Scr3am Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 A so ti swarovski tipko dal ? Citiraj
Boss Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 ?e se swarovski ukvarja po novem tudi z gumo, potem zna bit nekaj na tem. Citiraj
jures Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 ?e se swarovski ukvarja po novem tudi z gumo, potem zna bit nekaj na tem.Pa s knaufom, avtocestami, iphoni..... je kr kerlc tale avstrijec....oz firma...ata so bli ?eh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
markym Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 V?asih je kak?en kos tud na mazda servisu cenej?i kot "ponaredki". Hladilnik servo volana je bil cenejsi... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 V?asih je kak?en kos tud na mazda servisu cenej?i kot "ponaredki". Hladilnik servo volana je bil cenejsi...Kako pa tole zgleda ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Kako pa tole zgleda ? Ta Alfo izgleda takole http://www.bolha.com/nadomestni-deli/avtodeli/avtodeli-ostalo/alfa-romeo-147-2-0-ts-hladilnik-servo-volana-1300673141.html Za BMW E63 takole: http://www.bolha.com/nadomestni-deli/avtodeli/hladilni-sistemi/bmw-e63-64-hladilnik-servo-volana-1282226831.html Drugace pa nimam pojma... samo "pametujem" Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Pri mazdi je to cca 1 meter dolg konec cevi ukrivljen v obliko ?rke U in to je to, in to je ?abe, naredi? sam, gre? kupi? meter cevi jo upogne? in z objemko pritrdi? gor gumi cev in je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.