Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo, 

meni se je na novi mazdi 3 (trenutno ima 12000km) ?e dvakrat pri?gala lu?ka za servis za cca 2km vo?nje, a ni na monitorju pokazalo nobene napake, nakar se je sama ugasnila. Odkar se je to zgodilo se mi je tudi povpre?na poraba dvignila, iz prej 6,8 na 9 povpre?no, kar je nenormalno.

Kaj narediti? Kaj bi lahko bilo narobe?

Napisano

Avto je nov. Ima? garancijo. Sprehodi se do servisa pa naj pogledajo. Ponavadi so pri bencincih to znaki da je ?la lambda sonda. Ampak ne pri 12.000km

lp

Napisano

Motor je 2.0

Bom ju3 zjutro poklicala na servis.

Aja, pa povprecna visja poraba naj bi bila 6,5 samo do tja nevem ce bom prsla kljub temu da nisem norc na cesti (glede na novo skyactive tehnologijo)

Ugotovljeno?

Napisano

Preve?  komplicirano tisto deljenje. :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ne moj ?re 10 in mirno, se ne obremenjujem ?e 2 litra manj, al pa 50l ve?, to je vse v toleranci. :harhar:  :harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.