jures Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 ?e Admini menijo da je to neprimerna reklama, naj prosim bri?ejo. Ve?krat sem omenil soseda za menjanje gum. Jani je sedaj uradno odprl delavnico z novo opremo, in vanjo ?e vlaga. Gre za Avto Dobnikar, kjer ima menjavo gum za 20?, ter po novem tudi akcijo za polnjenje klime. So seveda ?e ostale storitve. https://www.facebook.com/avto.dobnikar041 980 476 Jani Vkolikor potrebujete sodelovanje za klub ni nobene te?ave 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 K bo sponzor foruma, al pa kluba bo tud ta reklama lahko gor ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 K bo sponzor foruma, al pa kluba bo tud ta reklama lahko gor ! A je po statutu dovoljeno, da se TI o tem odlo?i?... Citiraj
Jest Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 A je po statutu dovoljeno, da se TI o tem odlo?i?... Forum oz. skupnost mazda-si.net NIMA statuta ... in tudi nima nobene direktne zveze s klubom ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2015 Jaz sem ze cist zgubljen tle, kaj smo, kdo smo.....Sponzor foruma sem pa jaz, oziroma eni in isti ko do tega pride 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 ?e ima mail na fbju taprav, mu lahko po?ljem pogodbo o sodelovanju za izpopnit, tolk da bo uradno po vseh ?lenih, pravilih, zakonih in uredbah.. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 11. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2015 Mu poprej recem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2015 Eto salji statut Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2015 http://www.mazdaklub.si/2015/11/avto-dobnikar/ V bistvu lahko pol tle bri?ete Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.