Jasmin Aletic Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 pozdravljeni,imam eno te?avo.Kupil sem mazdo 6 2003letnik,bencinar 1.8.Pred kratkim sem zamenjal olje in filter,od takrat sem naredil 1000km,danes pregledam olje manjkal je 1l.Ne vidi se da bi kje spu??al.?e je gdo imel kak?no podobno isku?njo,naj odgovori na moje vpra?anje. lepo prosim.. Citiraj
Z M A J Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 ?e se ne motim je imel identi?no ali ?e huj?o izku?njo na? kolega z Jesenic, Scream ima vzdevek na tem forumu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
lucky_13 Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Koliko kilometrov ima avto? Citiraj
jures Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 pozdravljeni,imam eno te?avo.Kupil sem mazdo 6 2003letnik,bencinar 1.8.Pred kratkim sem zamenjal olje in filter,od takrat sem naredil 1000km,danes pregledam olje manjkal je 1l.Ne vidi se da bi kje spu??al.?e je gdo imel kak?no podobno isku?njo,naj odgovori na moje vpra?anje. lepo prosim..vpra?anje - koliko si nalil?, ker povsod pi?e 4L dejansko gre pa notri 4,5-5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Redno kontroliraj nivo olja pa bo? vidu. ?e vidi?, da je olja zmeri manj oz. da avto pije olje brez, da bi odkril kak?ne sledi olja na tleh,potem je skoraj zagotovo potrebna generalka motorja. Obstajajo sicer kao neka aditiva sam baje ne pomagajo lih kej prevec, ?e pa ?e pa niso dolgoro?no zanesljiva. Men so na uradnem servisu rekl, da je stro?ek za 1.600e... Pelko mi je pa za 750e zrihtal pa je ?e ve? kot dve leti od tega. Imam pa isto mazdo 6 1.8 2003 letnik. Problem se je pojavil in bil odpravljen pri pribli?no 180k km sedaj jih imam pa 250k pa tece kot nov . Drgac mas pa tuki se link od enga k je meu isti problem pa ga loh prasas kko je on to zadevo resil http://www.mazda-si.net/topic/13122-mazda-6-?re-olje/?hl=olje 1 Citiraj
Z M A J Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 vpra?anje - koliko si nalil?, ker povsod pi?e 4L dejansko gre pa notri 4,5-5Kolkor imam v spominu, je ?lo v mojo 6-ko 2.3 motor 4,4 litra (skupaj z ol. filtrom), v 2.0 ?e nekoliko manj, v 1.8 pa ?e manj in sem pozabu cifro ali 3,8 ali 4,0 litra skupaj s filtrom. ?e bo kdo 5L nalil noter bo imel tolko preko maksimuma, da bo potrebno ponovno ven spustit, ker tolk preko maksimuma pa ni ve? hec. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Kolkor imam v spominu, je ?lo v mojo 6-ko 2.3 motor 4,4 litra (skupaj z ol. filtrom), v 2.0 ?e nekoliko manj, v 1.8 pa ?e manj in sem pozabu cifro ali 3,8 ali 4,0 litra skupaj s filtrom. ?e bo kdo 5L nalil noter bo imel tolko preko maksimuma, da bo potrebno ponovno ven spustit, ker tolk preko maksimuma pa ni ve? hec. Res da 1.8 nikol nisem mel, mam v mislih da so enake, could be wrong Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lucky_13 Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Pri 1.8 gre v motor okoli 4 litre. Prej bi rekel manj kot ve?. Citiraj
Z M A J Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Res da 1.8 nikol nisem mel, mam v mislih da so enake, could be wrongPelko ima (v stari delavnici) preglednico teh litra? za Mazdurine in od tam sem si zapomnil ta podatek oz. deloma ga tudi ?e pozabu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.