Jest Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Volvo concept 26 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Glede na to, da dobim pege ?e pri avtomatski blokadi zadnjega diferenciala in glede na to, da sem postal ple?ast, odkar imam ABS zavore, upam, da je to zelo daljna prihodnost... Citiraj
Jest Napisano 20. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2015 Glede na to, da dobim pege ?e pri avtomatski blokadi zadnjega diferenciala in glede na to, da sem postal ple?ast, odkar imam ABS zavore, upam, da je to zelo daljna prihodnost... To itak ni zate, ker ti imas posebne potrebe in uproabljas avto predvsem kot delovni pripomocek oz. kot nadomestilo traktorja... Tole je bolj za tiste, ki avto uporabljajo kot prevozno sredstvo iz tocke A v tocko B po normalnih cestah ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 To itak ni zate, ker ti imas posebne potrebe in uproabljas avto predvsem kot delovni pripomocek oz. kot nadomestilo traktorja... Tole je bolj za tiste, ki avto uporabljajo kot prevozno sredstvo iz tocke A v tocko B po normalnih cestah ... Za?nimo druga?e: me zanima, kdaj bo ta oprema v vozilih razreda Mazde MX-5? Citiraj
Tadej7ad Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Nikoli, ker Mazda MX-5 in podobni niso namenjeni rutinskim vo?njam 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Slivka Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Aha, se pravi je to res tako kot sem si predstavljal: to je za tiste, ki ne znajo voziti oz. za tiste, ki jim je vo?nja muka. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 A sem ?udn al js nikjer ne vidim nobene tete ki vmes, ko avto "sam" vozi, malo pomasira, predvsem med palci na nogah. ?e se u?iva naj se na fertik in ne nekaj na pol. 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tadej7ad Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Aha, se pravi je to res tako kot sem si predstavljal: to je za tiste, ki ne znajo voziti oz. za tiste, ki jim je vo?nja muka.Res je.Isto so govorili takrat, ko so za razvajene pusije na avtomobile namestili streho, da sinhronizaciji prestav in elektri?nem zaganjalniku niti ne za?nem. Sicer pa motorne ?age tudi uporabljajo samo tisti, ki drevesa ne znajo posekati, kajne? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Res je.Isto so govorili takrat, ko so za razvajene pusije na avtomobile namestili streho, da sinhronizaciji prestav in elektri?nem zaganjalniku niti ne za?nem. Sicer pa motorne ?age tudi uporabljajo samo tisti, ki drevesa ne znajo posekati, kajne?Wall-E varianta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Res je.Isto so govorili takrat, ko so za razvajene pusije na avtomobile namestili streho, da sinhronizaciji prestav in elektri?nem zaganjalniku niti ne za?nem. Sicer pa motorne ?age tudi uporabljajo samo tisti, ki drevesa ne znajo posekati, kajne? ? In kaj je ?elel umetnik s tem povedati? Citiraj
Baby Viper Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Da smo vsi iz dneva v dan bol razvajeni Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 20. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2015 A sem ?udn al js nikjer ne vidim nobene tete ki vmes, ko avto "sam" vozi, malo pomasira, predvsem med palci na nogah. ?e se u?iva naj se na fertik in ne nekaj na pol.Tete zaenkrat niso del serisjke opreme... To je pol aftermarket oprema, za katero moras sam poskrbet 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.