Marko_mx-3 Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 Ravno prejle mi je kolega reku da se je pri Tosami na Viru (Dom?ale) zgodila nesre?a v kateri sta bila udele?ena MX-3 in R Megane. Mx-3 je bila rde?e barve in z Mariborskimi tablicami je pa zaletena spredaj. Kriv naj bi bil Megan. ?e kdo pozna? Umrl naj ne bi nobeden. Citiraj
KAALman Napisano 2. november, 2005 Prijavi Napisano 2. november, 2005 another mx bites the dust... Citiraj LP KAALman
David Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Too bad..... Sam da so usi ok....ej KAAlman...najprej sem se ustra?il da je bla tvoja....pol sem se pa spomnil da si ti s tote murske sobote....... LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Baje, da je bilo kar hudo ampak o?itno je z vsemi dokaj OK. Sicer je ena ?enska imela komad (ovratnico) ampak to je standard. A nima un iz Doba MB tablice? :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 Pol pa ?e un, ki ni na forumu in lahko nanj pozabimo. Ko smo ga videli pred uno picerijo v Lukovici. Eno smo pa vidli pred Fontano... Za ve? jih pa ne vem v na?em okoli?u. :ne vem: Citiraj
uklopko Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 symon ti men prav? da delate k nori!!!!!!!!! Vidm ja. ma? tok dela da use ve? kva se od zuni dogaja Drga? pa pohvala ker dobr vid? iz obzidja tosame na kri?i??e in cesto!!! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LEPI Napisano 3. november, 2005 Prijavi Napisano 3. november, 2005 symon ti men prav? da delate k nori!!!!!!!!! Vidm ja. ma? tok dela da use ve? kva se od zuni dogaja Drga? pa pohvala ker dobr vid? iz obzidja tosame na kri?i??e in cesto!!! LP Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2005 Pol pa ?e un, ki ni na forumu in lahko nanj pozabimo. Ko smo ga videli pred uno picerijo v Lukovici. Eno smo pa vidli pred Fontano... Za ve? jih pa ne vem v na?em okoli?u. :ne vem: V na?em okoli?u so ?e v radomljah (oz. tam nekje okoli), kot si ?e povedu v Dobu in Lukovici in ?e ena rde?a naj bi bila v bli?ini, ena zelena je zaribana nekje, v Kamniku (in okolici) se pa tudi skrivata pomoje dve. Pa ob?asno se ?e kak?na mimo pripelje iz LJ in grosupla, vsaj po grbih. Citiraj
Bosti Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 V Kranju je tudi ?e ena Mx-3, rde?a, vozi jo ena bejba. Citiraj
Symon Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 symon ti men prav? da delate k nori!!!!!!!!! Vidm ja. ma? tok dela da use ve? kva se od zuni dogaja Drga? pa pohvala ker dobr vid? iz obzidja tosame na kri?i??e in cesto!!! LP Ma ne to smo pol naslednji dan opravljali. Ve? ne vem... ?ez obzidje sem samo vidu gasilca ob ene pol dveh.Itak imamo obzidje okol k u Au?vic. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.