janko Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Serbus jst mam eno te?avo pr xedos 9 alarmu. nvm kako bi ga izklopu ker se mi pono? ob?asno sam vklaplja in sumim da je pa? neki hin in bi treba zamenjat al izklopit.najraj pa bi ga izklopu ?isto sam nevem kako. a ma kdo kak predlog kako? rad bi samo izklopu alarm vse ostalo pa bi moralo enako delat (zaklepanje, daljinc za avtomatsko zaklepanje). Gre za letnik 97. hvala!! Citiraj
janko Napisano 12. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2015 pa ?e nek me zanima zakva men pi?e ko avto u?gem da je tcs off. spodi pr prestavah mam knof za tcs in tud ?e ga pritisnem vedno pi?e tcs off ko v?gem avto. a je treba kak senzor priklopit al kva je hvala!! Citiraj
jstdoma Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Pri meni je bil isti problem z alarmom. Pri stre?nem oknu je ultrazvo?ni senzor ki zaznava premike v avtu. Odklopil sem konektor od tega senzorja in je bilo potem OK. TCS off pa se pri nizkih temperaturah vedno pojavi pri v?igu avtomobila. Po parih minutah pa se vklopi nazaj. Citiraj
janko Napisano 12. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2015 o hvala za odgovor. tole glede senzorja. alarm se sprozi k ni nobenga v avtu. sklepam da je pr teb blo isto. nekaj bo treba izklopit ja sam jst nevem kje. a to izklopim torej pri stre?nem oknu ali kje v ma?ini? hvalahvala tudi glede tcs-ja. sem mislu da se je kej pokvaril. Citiraj
jures Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Vsako vozilo (tudi moj motor) rabi signal z abs senzorjev v prvih metrih da potrdi delovanje tcsja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
janko Napisano 12. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2015 hvala jures, tega pravzaprav nisem vedelsem mislil, da je kej narobe ?e dobr tnx Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.