Kris Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 Zdravo! Zanima me ?e ima kdo podoben problem. Ob pospe?evanju oz. zaviranju se na volanu ?uti kot da ima nekaj "luft", kot da se nekaj malenkostno premakne?!? Prosim ?e ima (oz. je imel) kdo tak?no te?avo da mi pove v ?em je problem! Pa ?e nekaj me zanima: ali kdo servisira svojo mazdo pri Makomi v Novem mestu. Na kak?nem glasu je omenjeni servis? Vsem hvala za odgovore lp Citiraj
apcih Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 ja nekjkrat sm bil ?e tam samo ne kot kupec avta ali njihove storitve, ampak samo materiala in ?e kdaj pa kdaj sm pri?el po kak?no inf. Delavnico imajo lepo zrihtano, kako pa je z njihovimi uslugami ne vem, imam ob?utek da se z njimi ne da oziroma bol malo kaj zmenit. to je moj ob?utek k sm ga tm dobil Citiraj
LabiGT Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 Zdravo! Zanima me ?e ima kdo podoben problem. Ob pospe?evanju oz. zaviranju se na volanu ?uti kot da ima nekaj "luft", kot da se nekaj malenkostno premakne?!?Prosim ?e ima (oz. je imel) kdo tak?no te?avo da mi pove v ?em je problem! Pa ?e nekaj me zanima: ali kdo servisira svojo mazdo pri Makomi v Novem mestu. Na kak?nem glasu je omenjeni servis? Vsem hvala za odgovore lp A si un vzvod za namestitev volana zaprl? no, ok hecam se...cudno se to slisi, najboljs da gres na servis ti bojo popravili. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Kris Napisano 4. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2005 Kateri servis pa vi "MAZDA?I" priporo?ate? Avto je namre? ?e v garanciji in bi rad dal par stvari porihtat. LP Citiraj
LabiGT Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 Gama center Ljubljana Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 Recimo jaz sem zelo zadovoljen z Avtomobili Skorn?ek Velenje, pa sem dostzi haklig glede avta...se da vse lepo dogovoriti z vodjo servisa in tudi serviserji;pogoj pri meni je,da sem lahko pri avtu,ko se kaj dela. Najve? pa mi pomeni,da lahko avto na servis pripeljem tudi v soboto. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 AS ?koren?ek je baje kul..... sam pa predlagam Gama Center, BTC Ljubljana.... LP daVid Citiraj Feel free....
tiktak Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Zdravo! Zanima me ?e ima kdo podoben problem. Ob pospe?evanju oz. zaviranju se na volanu ?uti kot da ima nekaj "luft", kot da se nekaj malenkostno premakne?!?Prosim ?e ima (oz. je imel) kdo tak?no te?avo da mi pove v ?em je problem! Pa ?e nekaj me zanima: ali kdo servisira svojo mazdo pri Makomi v Novem mestu. Na kak?nem glasu je omenjeni servis? Vsem hvala za odgovore lp Pelji na Gamo.Podma?ejo in adijo Citiraj
LEPI Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 ja ampk ti polej ?ez neki cajta spet za?ne pokat Citiraj
David Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Ja meni je tudi nekaj pokalo...pa so mi podmazali enkrat..... pa se je ponovilo, zdej so mi pa kos zamenjali pa je ok..... :ne vem: Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Najprej volan parkrat ven in noter povleci (da se razma?e), pa bo nekaj ?asa mir...pol pa? to ponavlja? - meni se je isto zgoadilo (sicer prvi? pri 100k km), sem vozil na servis pa so mi tak?no zadevo svetovali in deluje! Citiraj Papa, Tomi
Kris Napisano 21. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2005 Najprej volan parkrat ven in noter povleci (da se razma?e), pa bo nekaj ?asa mir...pol pa? to ponavlja? - meni se je isto zgoadilo (sicer prvi? pri 100k km), sem vozil na servis pa so mi tak?no zadevo svetovali in deluje! Bil sem na Gami so res podmazal in zdaj je O.K.! LP Citiraj
Gremlin Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 Zdravo! Zanima me ?e ima kdo podoben problem. Ob pospe?evanju oz. zaviranju se na volanu ?uti kot da ima nekaj "luft", kot da se nekaj malenkostno premakne?!?Prosim ?e ima (oz. je imel) kdo tak?no te?avo da mi pove v ?em je problem! Pa ?e nekaj me zanima: ali kdo servisira svojo mazdo pri Makomi v Novem mestu. Na kak?nem glasu je omenjeni servis? Vsem hvala za odgovore lp Meni se je tole dogajalo. pol so mi pa pri skorn?ku v velenju zamenjali - v garanciji -kompletne nosilce (motorja in menjalnika) zdaj je pa vredu Citiraj
IngvarL Napisano 12. marec, 2006 Prijavi Napisano 12. marec, 2006 Meni se je tole dogajalo. pol so mi pa pri skorn?ku v velenju zamenjali - v garanciji -kompletne nosilce (motorja in menjalnika) zdaj je pa vredu Kak?no zvezo imajo nosilci motorja in menjalnika z volanskim drogom? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.