Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, mojster Pele! :jupiii:

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

Ja, mojster Pele! :jupiii:

A v Savinjski dolini imate tudi mojstra Peleta? :)  :harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

A v Savinjski dolini imate tudi mojstra Peleta? :)  :harhar:

Da ni to kaksen nogometas, ki obcasno kej posraufa? :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e res ni tle na obmo?ju savinjske nobenega mehanika za Mazde bom pa ?el en dan k mojstru Pelkotu v Medvode!

Pelji pelkotu jaz sem se zelo nasanku z stajrskim "mojstrom" posledicno proracun fino stokal tko, da peletu pojdi bos najbolse za denarnico naredu ;)

Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk

Napisano

?e res ni tle na obmo?ju savinjske nobenega mehanika za Mazde bom pa ?el en dan k mojstru Pelkotu v Medvode!

To je edina mo?ka! :jupiii:

uelkam tu d klap. Jst vozim zs Polzele. :vesel:

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

• 3 meseci kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pri Adriji in ostalih je drugi hakeljc...za tistih 200-300€ več si na uč 50% več časa na šihtu...Ljubljančan,nastop v npr.Dobovi,Hodošu,Kopru...tu imaš službeni avto in pelji se tja...šiht ti laufa,šele,ko si na masini,pregleduješ,spenjaš,odpenjaš vlake sam,prekinitve sihta,ti pa na masini,nimaš kam scat in srat,ješ kar imaš sabo,končaš šiht v "vukojebini",da ne napišem kaj o drugih,neleganih pritiskih,siljenje v...ma boljš,da sem tiho...ni vse v tistih nekaj evrih,za to pa je večina strojevodij na SŽ tiho...še posebaj pa mladi,k si še ne upajo...
    • Mislim, da je Jamo tudi imel podobne. Sem jih htel kupit, ker mi je po partyjih zvonilo. Samo sem potem prenehal s obiskom takšnih dogodkov.
    • Drži...celo nekaterim se z leti določen procent sluha lahko celo povrne....moj oče je tak primer. Sicer v zelooo majhni,skoraj zanemarljivi meri,kar pa zna biti dovolj,da se možgani prilagodijo...gre za podobni efekt kot pri ušesnih vsadkih...ker ne "slišimo" z "ušesi"...slušni sistem samo zaznava in pošilja električno informacijo preko živca...z možgani slišimo!
    • Zanimivo. To res ni neka visoka plača za pred penzijo za takšno delo. Vidim pa, da postaja teh 2000 neto nek plato za večino tistih, ki si pravzaprav zaslužijo da bi bili plačani več, samo si firme to pri nas že malo težko privoščijo. Potem pa iščemo vse druge načine, da bi bilo več. Lepo vas prosim - 2000 neto sem jaz pred 10 leti prinesel na dober mesec domov kot razvojni inženir (univ. dipl. inž. strojništva) s tremi leti delovne dobe. Danes bi to moralo biti vsaj 4000 neto brez dodatnih pretegov, pa vsi vemo da si ti siromaki tu to bolj težko privoščijo, pa čeprav jim z mojim tipom dela to na letni bazi vsaj v 10 kratniku povrnem, samo mentaliteta tega tu ne razume. Na koncu pa danes niti ni važno kaj počneš in koliko delovne dobe imaš. Velja samo koliko v firmo prineseš in kako se spogajaš, da bo lep delež tvoj.  
    • Ne nevem kateri model, sicer je iz leta 2016, ni top model,.. ampak skoz neki problemi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.