Peter Mernik Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Zanima me ?e pozna kdo kak?nega dobrega mehanika kateri se spozna na Mazde z obmo?ja savinjske! LP Citiraj
schurda Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ja, mojster Pele! Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Jest Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ja, mojster Pele! A v Savinjski dolini imate tudi mojstra Peleta? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 A v Savinjski dolini imate tudi mojstra Peleta? Da ni to kaksen nogometas, ki obcasno kej posraufa? 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Peter Mernik Napisano 15. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2015 ?e res ni tle na obmo?ju savinjske nobenega mehanika za Mazde bom pa ?el en dan k mojstru Pelkotu v Medvode! 1 Citiraj
P4nd4 Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 ?e res ni tle na obmo?ju savinjske nobenega mehanika za Mazde bom pa ?el en dan k mojstru Pelkotu v Medvode!Pelji pelkotu jaz sem se zelo nasanku z stajrskim "mojstrom" posledicno proracun fino stokal tko, da peletu pojdi bos najbolse za denarnico naredu Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
schurda Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 ?e res ni tle na obmo?ju savinjske nobenega mehanika za Mazde bom pa ?el en dan k mojstru Pelkotu v Medvode!To je edina mo?ka! uelkam tu d klap. Jst vozim zs Polzele. 1 Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Miha Gobec Napisano 26. marec, 2016 Prijavi Napisano 26. marec, 2016 Ima kdo izku?nje z avtoservisom SELMAR Celje??? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.