LabiGT Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 hahhhaha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 4. november, 2005 Prijavi Napisano 4. november, 2005 Neki sem na hitr spacal Citiraj
wiperboy Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Marko kak si krut Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Ha ha,?e bi pa mel tam v sefu kaj not,se pa nebi zajebaval......kve?jemu jokal!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Ha ha,?e bi pa mel tam v sefu kaj not,se pa nebi zajebaval......kve?jemu jokal!! Vem da je kruta, druga?e sem pa ?tudent in kot je splo?no znano smo ?tudentivglavnem brez $ Citiraj
David Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Vem da je kruta, druga?e sem pa ?tudent in kot je splo?no znano smo ?tudentivglavnem brez $ True true.... LP daVid Citiraj Feel free....
LEPI Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Neki sem na hitr spacal ti pa ma? marko smisu za humor Citiraj
Symon Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Ha ha,?e bi pa mel tam v sefu kaj not,se pa nebi zajebaval......kve?jemu jokal!! Mah, ?e bi jaz imel tolk denarja ga najbr? sploh ne bi dobil po po?teni poti. Citiraj
LEPI Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Mah, ?e bi jaz imel tolk denarja ga najbr? sploh ne bi dobil po po?teni poti. kaj da ne svojo unique mazdo bi prodov pa bi se kopu v dnarju Citiraj
Symon Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Je pa premalo unique. Morda bo, ?ez 30 let. Citiraj
double_r Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 Zdravo Boss a mi loh pove? kje si dobil to reklamico??? vem namrec od kod izvira pa me zanima kako da je lahko tako hitro pri?la do tebe... LP ROK Citiraj
Symon Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 Zdravo Boss a mi loh pove? kje si dobil to reklamico??? vem namrec od kod izvira pa me zanima kako da je lahko tako hitro pri?la do tebe... LP ROK Mel je spravljeno, ?e gre? ropat banko mora? imeti pa? vse podatke. Bote vidli, kaj bo imel v kratkem Boss. Citiraj
Boss Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 Mel je spravljeno, ?e gre? ropat banko mora? imeti pa? vse podatke. Bote vidli, kaj bo imel v kratkem Boss. hehe... moram za MPSa skup spravt, sam ko sem bil tam je bilo pa kot v samopostre?ni oz. tako kot je nekdo izjavil "SKB ni banka, SKB je trafika" evo zdaj sem pa zaradi teh izjav osumljenec NO.1 bo vsaj policije imela kje za?et Zdravo Boss a mi loh pove? kje si dobil to reklamico??? vem namrec od kod izvira pa me zanima kako da je lahko tako hitro pri?la do tebe... LP ROK ej nimam pojma, ker pri men se dnevno zmena tolk mailov, ki jih redno bri?em, cool slikce pa spravim, kot recimo tole Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Zadnji dve sliki sta Citiraj
Symon Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Ti bi jo tut. Nori slikci. Uno prvo bi dal na svoj avto ampak je kar malo ekstremna. Kaj bi si folk mislu. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 Saj ni nujno da da? isto lahko da? recimo napis ali obliko avta Honde in par pal?k, ali renoja in 10 pal?k Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 ?koda ker ?e ne obvladam PS CS2 zato je narejen v slikarju Citiraj
Symon Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 To?no! Kao rekordi na Bju. Kje se da nardit ene u izi nalepke: Rabim napise Mazda, Honda, Renault mah kr vse pa ?imve? ?rtic. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 Zakaj pa mazda, sej ima? dost drugih znamk ?e Citiraj
Symon Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 Zakaj pa mazda, sej ima? dost drugih znamk ?e Zato, ker sem UKlopcica in tebe dol pocu! Pa ne zamert. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 Kaj pa ko bova midva tebe bo? pa brisal pal?ke, ali bo? napisal SYMON IIII IIII Tudi brez zamere Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.