uroš76 Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 Ni? pametnega ne najdem za moje vpra?anjeProblemklok desno spredje kolo,pri mo?nej?em zaviranju mam ob?utek da nekaj trese,menjane roke, celi fedri ,zgoraj na fedrih vse celo kaj bi ?e lahko bil razlog Hvala za odgovore. Citiraj
uroš76 Napisano 23. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2015 Ni? pametnega ne najdem za moje vpra?anjeProblemklok desno spredje kolo,pri mo?nej?em zaviranju mam ob?utek da nekaj trese,menjane roke, celi fedri ,zgoraj na fedrih vse celo kaj bi ?e lahko bil razlog Hvala za odgovore.mogo?e vpra?anje za mojstra Pelka 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. december, 2015 Prijavi Napisano 23. december, 2015 (urejeno) Sem mu poslal te?avo ravnokar in bom kasneje vpra?anje in odgovor nalepil v njegovi temi ODGOVOR; Lahko bi bil vzrok zviti disk tudi ce ga je slucajno menjal pred kratim.LPSimon Popravljeno 24. december, 2015 od Z M A J Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.