KAALman Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 http://www.rsportscars.com/eng/cars/viper_venom1000.asp top speed = 410km/h 1000KM 0-100 -> 2.9 sec 1492Nm navora, pa one hell of a dizajn ! mom, I'm comming home.. Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 [1492Nm navora holy shit!!! kaksen je pa menjalnik pa sklopka??? najbrz kamijonski Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 5. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2005 holy shit!!! kaksen je pa menjalnik pa sklopka??? najbrz kamijonski who cares... tole bi jaz mel za v slu?bo vozit Citiraj LP KAALman
poky Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 who cares... tole bi jaz mel za v slu?bo vozit he he,a misli? da bi se ti ma?inca sploh zagrela?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainLess Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 ja jaz sem sli?al pri?e, da naj bi viper nastal tako, da so od tovornjaka ma?ino vrgli v avto pa spremenili prenose.. pa newem par stvari... eto ma?ino z neverjatnim navorom in konji samo vpra?anje ?e ja pri tem kaj res :ne vem: Citiraj
David Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Ouch...zo pa ?e boli ej!!! 225k US Dollars.... prodam mojo mazdo...?param ?e kakih 80 let pa bo moja..... LP daVid Citiraj Feel free....
LEPI Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 ta ns pa use u rikverc dol po? Citiraj
Symon Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 who cares... tole bi jaz mel za v slu?bo vozit Dobro, da vem kaj dela?. To bi ti imel za slu?beno vozilo. Mazda2: True,how so true. ?e dobro, da ne bo imel tega noben sloven?ek (tisti, ki so imeli dost denarja so jih v Aurumu okradli) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Pa je kdo opazil, da je najcenej?i ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
din Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 O mama , pa samo zadnji pogon pa, pa, pa........ ampak nikjer ne pi?e, ?e ima klimo Citiraj
Boss Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Hud strup Druga? je res notri osnova od kamionske ma?ine 8 litrov in drobi? Sem pa kak?nih deset let nazaj imel ?ast vozit pravega serijskega Viperja. Tako kot te najprej navdu?i, da si ?ist prekurjen tako te nato polije z ledeno vodo.. po 15km me je spodnji del hrbta bolel od vsake najmanj?e neravnince na asfaltu. ?e najhuj?i pa je rajdni krog saj je tako slab, da v tretjino ljubljanskih ulic sploh ne more? zaviti "na prvo" brez da bi moral vsaj enkrat v rikverc Hja tko je to, motor od kamiona, rajdni krog od kamiona ampak kamion s takimi pospe?ki in tako orgazmi?nim zvokom motorja odtehta minuse, a ne? Citiraj
David Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Mislim da ja..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 ?e vedno ne vemo - a ima klimo??? Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Tomi, si predstavlja?, da bi bil diesel Citiraj
KAALman Napisano 8. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2005 Tomi, si predstavlja?, da bi bil diesel hehehe ...8literski dizel, bi pomoje tud letel ko sneta sekira in to pri 2000RPM Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 4. december, 2005 Prijavi Napisano 4. december, 2005 Na top gear so zdajle testiralo novega viperja(srt 10) 8.3L in 500KM. izpuh ima napeljan pod pragom tako da ko so ga teral po progi se je kar konkretno kadil iz pragov. Zanimivo je pa bilo ko so z avtom napisal ime Viper (burn rubber) Citiraj
makaveli Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 Men bo pa bozicek takega plnesoooo... pa ne bom dau nobenmu za pelaaaat,he heee... Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Marko_mx-3 Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 Men bo pa bozicek takega plnesoooo...pa ne bom dau nobenmu za pelaaaat,he heee... 1:24 Remote controle Citiraj
makaveli Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 jebat ga... bol? vrabc u roki ko golob na strehi! Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Marko_mx-3 Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 He he jaz imam pa ?e nekaj podobnega samo je RX-7 Citiraj
David Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 hihihih marko frajer si pravi..... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 hihihih marko frajer si pravi..... a ti mene malo Citiraj
David Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 Ej to je blo ful iskreno z moje strani..... True true in te ne LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 Potem pa hvala in enako ker dr?i? forum pokonci saj ima? najve? objav Citiraj
LabiGT Napisano 5. december, 2005 Prijavi Napisano 5. december, 2005 ej vidva dejta za uporabljajta PM :D Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.