SpEkTr Napisano 27. december, 2015 Prijavi Napisano 27. december, 2015 A je to common, al servis kli?e? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
SpEkTr Napisano 27. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2015 Aja ko gre avto na sonce vlaga seveda zgine. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
mazdaalen Napisano 29. december, 2015 Prijavi Napisano 29. december, 2015 to je normalno itak ti za rad tega nebo ni? narobe sam ko ga opere? je v lu?i videt vlaga ki se kmalu posu?i 1 Citiraj
piko Napisano 29. december, 2015 Prijavi Napisano 29. december, 2015 V lu? skozi odprtino za ?arnico vstavi nekaj silica gela in ga pusti kak?en dan...nato ga stresi ven.Ti pa v vsakem primeru lu? nekje slabo tesni...zato tudi vlaga v notranjosti. Citiraj
SpEkTr Napisano 29. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2015 Mja, ko je de? nisem opazil vlage notri. Bom pozoren na to v bodo?e. ?e bo kje kaj zamakalo slu?ajno... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Deluxe Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 To sem jaz imel prvi dan ko sem jo kupil. Sem takoj reklamiral pa pravi tip dejmo ?e mal po?akat itak ma? garancijo. In res danes ima avto 7 let pa se ne spomnem da bi se mi ?e kdaj zarosilo.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.