`ripper` Napisano 28. december, 2015 Prijavi Napisano 28. december, 2015 Malo sem se na?rl gledat, kako ?pricajo ?ibe po svoje, mimo vsega in brez nekega stra?nega u?inka, pa ?e za odma?it in ?telat valjda uporabil iglo, se je zgodilo, da je curek mal "zbledel"Tako da sem se razjezil dans in naro?il komplet tehle jebencev in zdej ?akam. Sode? po vseh slikah, primerjavah in "raziskavah" tujih forumov, bi naj zadeva pasala skup, kolk sm se pa zajebal, bom pa videl enkrat drugo leto. Ima ?e kdo podobne izku?nje s tovrstnim rovarjenjem, je kej pametnej?ega za vzet, glede na to, da ?elim meglico...? Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Scr3am Napisano 29. december, 2015 Prijavi Napisano 29. december, 2015 Mene je to tud motil pri fotrovi 6ki. Kr nekm u podn je use skp sprical pa curk je biu za moje pojme presvoh (kljub temu da je biu vitrex poln). Sobe so cistilo krneki razprsile po sipi... Skratka tko kot je v moji "stari" 6ki je top an Citiraj
mazdaman Napisano 31. december, 2015 Prijavi Napisano 31. december, 2015 Javi kako bo ?pricalo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 31. december, 2015 Prijavi Napisano 31. december, 2015 Tudi mene zanima, ker moje obstoje?e tudi delajo bolj poljubno Citiraj
mazdaman Napisano 31. december, 2015 Prijavi Napisano 31. december, 2015 Jaz imam probleme na premacyju,na ?estki sem jih uspel nastaviti Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
`ripper` Napisano 19. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2016 ?obice so pri?le, clo brez carine, sam ?e ?asa za zmontirat ne najdem u p.m.Bojim se edino, da znajo mal nizko nest, ker neke regulacije pa tu ni, pomoje...Se bo treba zana?at na monta?o pod kotom, ?e bo prenizk Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
mazdaman Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 ?akamo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
matobeli Napisano 28. januar, 2016 Prijavi Napisano 28. januar, 2016 ?e si malo sposodim temo: menjat bi moral zadnjo ?obo (1. gen), ne eBayu nekako ne najdem, a kdo ve kaj o tem? Citiraj BRUUM-BRUUM
Tadej7ad Napisano 28. januar, 2016 Prijavi Napisano 28. januar, 2016 Ne vem zakaj proizvajalci var?ujejo pri teh ?obah. Tudi ?e bi bilo vse idealno, sta dve premalo. Vsaj ?tiri bi morale biti Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Scr3am Napisano 28. januar, 2016 Prijavi Napisano 28. januar, 2016 Meni sta 2 ?ist zadosti in ?ipo normalno spucam . Citiraj
mazdaman Napisano 28. januar, 2016 Prijavi Napisano 28. januar, 2016 Jaz sem pa naro?il ti dve ta Premacyja pa bomo videli. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
markym Napisano 28. januar, 2016 Prijavi Napisano 28. januar, 2016 Je kdo vprasal tudi v eurotonu? Par let nazaj so jih imeli na zalogi. Citiraj
mazdaman Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Tako zmontiral sem Kitajske ?obe: Rezultat dober:Primerjava stare in nove ?obe: in ?e pove?ana luknja za ?obo Kako delujejo? Evo posnetka, ?oferska stran je nova ?oba, sovozni?ka stan je stara originalna ?oba.Med vo?njo https://youtu.be/E8JIjnvWFxs Stoje?i posnetek https://youtu.be/Z6aW10kPpT8 ?e link do ?ob: http://www.ebay.com/itm/2x-Windshield-Wiper-Water-Spray-Jet-Washer-Sprayer-Nozzle-For-Dodge-Magnum-/391257652427?hash=item5b18c5fccb:g:rT4AAOSwpzdWqd3c&vxp=mtr 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Ne razumem. Meni sovoznikova ?oba bolje deluje, medtem ko ima nova ?oba "pre?voh" curek in ?prica vse povprek :ne vem:. Ravno tako se to dobro opazi med vo?njo, saj ?e veter odnese curek in posledi?no zelo malo vitrexa pride iz leve ?obe na ?ipo (sode? po posnetku). Vrjetno tudi zaradi tega ?kripa brisalec, ker ne drsi gladko. Citiraj
mazdaman Napisano 1. marec, 2016 Prijavi Napisano 1. marec, 2016 Meni je bolj va?no, da ?im ?ir?e razpr?i, ker potem nanese? vodo po ve?ji povr?ini stekla. Pri dvoto?kovnem se mi je dogajalo da dolo?enih delov stekla ni nikoli obrisalo, ker ni voda nikoli pri?la zraven. Curka pa tudi pri hitrosti 110 km/h ni odna?alo vstran oz je dobro po?kropilo. Morda je videti tako, ker je za?etni curek malo manj mo?en. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
`ripper` Napisano 7. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2016 Heh, mnogo cenej?e ko moje, vidm...Slabo sm trg raziskal, se mi pa zdi, da vseeno mal lep?e razpr?i....vsekakor pa ne za 10x vi?jo ceno Moj pridelek P.S.: Vidim pa da je tubejube zelo poslab?al posnetek... Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
mazdaman Napisano 7. marec, 2016 Prijavi Napisano 7. marec, 2016 A si moral ti kaj predelati luknje? Ali je pasalo direktno gor? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
`ripper` Napisano 24. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2017 Ni? drgnil, potegnu ven tastare, dal not nove. Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
minimalac Napisano 24. februar, 2017 Prijavi Napisano 24. februar, 2017 Ali bi pasale na mojo mazurino tud? Me moti malo da mi ne razprsi lepo curka, pa se voznikova stran je delno zamasena? Sm pri sodelavcu vidu kak mu na pasatu lepo razpsi :S Citiraj
minimalac Napisano 24. februar, 2017 Prijavi Napisano 24. februar, 2017 Heh, mnogo cenej?e ko moje, vidm...Slabo sm trg raziskal, se mi pa zdi, da vseeno mal lep?e razpr?i....vsekakor pa ne za 10x vi?jo ceno Moj pridelek P.S.: Vidim pa da je tubejube zelo poslab?al posnetek... No te so mi vsec, kje si jih ubodu? Verjetno bi pasale tudi na mojo makino:D Citiraj
mazdaman Napisano 1. marec, 2017 Prijavi Napisano 1. marec, 2017 No da ?e jaz moje pokomentiram. Lahko bi bil malo ?ir?i snop oz morda bi jih moral malo bolj ven obrniti.Morda bi pa z temi ?lo bolje, kot mojimi prej?njimi kitajskimihttp://www.ebay.com/itm/2X-Windshield-Wiper-Washer-Fluid-Jet-Nozzle-For-08-12-Ford-Fusion-Milan-MKZ-Auto-/131968663186?hash=item1eb9f1fe92:g:qpIAAOSwxKtX~pvk&vxp=mtr Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Matick Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Samo da se prepri?am. ?obe se da po vi?ini nastavt? Mi vse nekam nizko ?prica in mi ne opere ?ipe dobr. Citiraj
Active Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Na M6 GG, ne gre. Preverjeno tudi v delavnici A Cosmos - BTC! Citiraj
Matick Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Bi se lahko jest tud tam ustavu dons, pa jih vprasam za mojo 3ko. Ker zadeva res prenizko sprica in mi samo spodnji del sipe opere. Citiraj
mazdaman Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Jaz imam sedaj 2 originalna za ?kodo Octavio, (made in SLO), so nastavljivi (1Z0955985 brez gretja in 1Z0955986 z gretjem)bom to dal na Premacyja pa da vidimo ali bo bolje kot so bili zadnji kitajski univerzalni Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.