mazda6jure Napisano 6. januar, 2016 Prijavi Napisano 6. januar, 2016 Pozdravljeni, Ima kdo kak?no idejo, kaj bi bilo narobe, da se mi avto segreva ob vo?nji v klanec ali hitri vo?nji tudi do 110stopinj ? ?e se vozim od 50-90, je temperatura med 85 in 93...?im jo pritisnem, raste... pa tudi zelo zelo hitro se segreje na 90.. avto je mazda 6, dizel, 121 konjski...2004 letnik, karavan prosim za pomo? lp, Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2016 Prijavi Napisano 6. januar, 2016 Pozdravljeni, Ima kdo kak?no idejo, kaj bi bilo narobe, da se mi avto segreva ob vo?nji v klanec ali hitri vo?nji tudi do 110stopinj ? ?e se vozim od 50-90, je temperatura med 85 in 93...?im jo pritisnem, raste... pa tudi zelo zelo hitro se segreje na 90.. avto je mazda 6, dizel, 121 konjski...2004 letnik, karavan prosim za pomo? lp,Kot prvo 110 ni ni? pani?nega, po drugi pa je lahko ali premalo hladilne (to kontrolira? ob mrzlem avtu) ali pa izgublja malo mo?i - tudi hladilno je pametno menjati na recimo 3-4 leta to zelo zelo pa je zato ker ima? webasto, ki se vklopi ko je zunaj pod 5C in to je samo pozitivno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. januar, 2016 Prijavi Napisano 6. januar, 2016 Preveri tudi termostat, da dovolj odpira kakor se zagre. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda6jure Napisano 6. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2016 ok v?eraj sm jo res preverjal pri vro?em avtu, pa jo ni ven zmetalo...mal pritiska je nardil pokrov, ampak butnilo jo ni ven... dans zjutraj sem jo moral pa doliti nekaj...pa se je vseeno nevarno dvignila na AC... ZMAJ, kje pa ima m6 dizlca termostat ?sem pa opazoval temperaturo v?eraj prek TORQUE in obd2 bluetooth...pa ?e cager se je dvignil proti rde?emu polju...v klanec ... Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2016 Prijavi Napisano 6. januar, 2016 ok v?eraj sm jo res preverjal pri vro?em avtu, pa jo ni ven zmetalo...mal pritiska je nardil pokrov, ampak butnilo jo ni ven... dans zjutraj sem jo moral pa doliti nekaj...pa se je vseeno nevarno dvignila na AC... ZMAJ, kje pa ima m6 dizlca termostat ?sem pa opazoval temperaturo v?eraj prek TORQUE in obd2 bluetooth...pa ?e cager se je dvignil proti rde?emu polju...v klanec ...Potem jo res zna biti premalo Preverja? ti v killerju ali ekspanzijski? Ko je avto mrzel poglej nivo v ekspanzijski min/max Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 6. januar, 2016 Prijavi Napisano 6. januar, 2016 Kaj pa ?e res termostat ?udno odpira oz. zapira? Citiraj
mazda6jure Napisano 6. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2016 pa verjetno ma tale raketa ker je dizel termostat neverjetno globoko na nedostopnem delu motorja, kot vse ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.