Marko_p Napisano 12. februar, 2016 Prijavi Napisano 12. februar, 2016 Cudi me, da se nic ne javijo... sem preprican, da tudi berejo tale forum ... Mogoce je ravno iz tega stalisca fajn, de cimvec pise... v upanju, da se predramijo iz "zimskega spanca" ... Na FBju so kar aktivni... mogoce probaj se tam ...Ja ima? prav, samo bi bilo bolje, da bi svojo energijo iz FB preusmerili v direktno komuniciranje z strankami !! 1 Citiraj
sylver Napisano 18. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2016 Nekatere dr?ave imajo funkcijo, katere v EU nimamo in sicer to, da se vrata zaklenejo, ko speljemo: Res ne razumem, zakaj ne omogo?ijo ?e nam to funkcijo, ?e pa jo vozilo ?e ima? Na nekem tujem forumu sem enkrat bral, da je funkcija bila na voljo tudi v EU, vendar le pri ni?ji razli?ici SW (nekje do 25.00.000). Z vsemi naslednjimi posodobitvami pa so to funkcijo odstranili :ne vem: Citiraj
damci Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 v tem primeru pa ni samo vklop funkcije, ampak je (recimo pri Mazdi 6) tudi enota za odpiranje stekel na voznikovi strani druga?na, ker se tam recimo v ameriki nahaja gumb za zaklep vseh vrat, v EU tega ni. In ker je enota druga?na manjkajo baje tudi kabli. Ameri?ka enota: Citiraj
Stroker Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Pritisne? oz. zasuka? tale gumbek in se vsa vrata zaklenejo, ?e se ?e tako radi zaklepate med vo?njo... 3 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
AmpeR Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Nekje sem zasledil, da v EU tega ne priporo?ajo zaradi varnosti v primeru nesre?e. Avto ne sme bit zaklenjen. Citiraj
damci Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 saj se v tem primeru sam odklene Citiraj
robertos664 Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 me res zanima ?e se pri ?elnem trku v tovornjak pri 90km/h sam odklene Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Veste kaj zverizena vrata se nobena ne odprejo.....zato gasilci rezejo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertos664 Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 zato pa sem dal smajlija na koncu jaz sem vseeno raje odklenjen, v sloveniji ?e ni tak?ne nevarnosti da bi me kdo na semaforjih ven potegnil, lahko pa proba 1 Citiraj
Gelipter Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 zato pa sem dal smajlija na koncu jaz sem vseeno raje odklenjen, v sloveniji ?e ni tak?ne nevarnosti da bi me kdo na semaforjih ven potegnil, lahko pa proba Ej se strinjam ...naj proba...pa ,da vidimo kdo si upa odpirat..vrata od Mazdurine,,,he he lp Citiraj
SpEkTr Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 zato pa sem dal smajlija na koncu jaz sem vseeno raje odklenjen, v sloveniji ?e ni tak?ne nevarnosti da bi me kdo na semaforjih ven potegnil, lahko pa proba Tebe mogo?e ne , kak?no torbico ali kaj podobnega na zadnjem zicu pa lahko Citiraj
Pepo1980 Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Nekaj dni nazaj sem sedel v novi Mazdi6. Krasen avto, nekaj me je pa zelooo zmotilo. In to je sredinska konzola. Na pogled je zelo lepa, ko se jo pa dotakne?, katastrofa, vse se maje, premika? jo lahko za skoraj 1 cm levo/desno med sede?i. Tudi pri Mazdi3 je ta konzola bolj tako tako, ampak na 6ki je pa ?e slab?e. Se mi zdi da si tak?ne bedarije na tak?nem rangu avtomobila nebi smeli privo??iti. V bistvu ?e na nobenem avtu, tudi veliko ni?jega razreda nisem zasledil, da bi bila sredinska konzola tako slabo narejena kot pri Mazdi3 in 6.Da se ve o katerem delu se govori: Zmotil me je tudi naslon za roke, ki se ne da v nobeno smer nastaviti. Pa kdo ima Mazdo3, naj pogleda kako je narejena zadnja klop... Kot da bi bila pritrjena samo na sredini. pri vratih jo lahko dvigne? za cca. 15 cm... Najprej sem mislil da na moji manjka kak?en pritrdilni element. potem sem pa gledal ?e druge trojke in sem videl da je na vseh isto. Za nekoga so to brezvezne malenkosti, meni pa neumno ?paranje centov... Lp Citiraj
damci Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 to s sredinsko konzolo je res, je pa vsaj dobro da kljub emu ni crickov. Naslon za roke se res ne da nastaviti, sem mislil da bo tudi mene motilo, ampak roko lahko kljub vsemu normalno odlozis Enako lahko naredis z zadnjo klopjo pri 6ki, ampak ne vidim nic slabega v tem. Citiraj
vzupan3 Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Nekaj dni nazaj sem sedel v novi Mazdi6. Krasen avto, nekaj me je pa zelooo zmotilo. In to je sredinska konzola. Na pogled je zelo lepa, ko se jo pa dotakne?, katastrofa, vse se maje, premika? jo lahko za skoraj 1 cm levo/desno med sede?i. Tudi pri Mazdi3 je ta konzola bolj tako tako, ampak na 6ki je pa ?e slab?e. Se mi zdi da si tak?ne bedarije na tak?nem rangu avtomobila nebi smeli privo??iti. V bistvu ?e na nobenem avtu, tudi veliko ni?jega razreda nisem zasledil, da bi bila sredinska konzola tako slabo narejena kot pri Mazdi3 in 6.Da se ve o katerem delu se govori:Mazda6.jpg Zmotil me je tudi naslon za roke, ki se ne da v nobeno smer nastaviti. Pa kdo ima Mazdo3, naj pogleda kako je narejena zadnja klop... Kot da bi bila pritrjena samo na sredini. pri vratih jo lahko dvigne? za cca. 15 cm... Najprej sem mislil da na moji manjka kak?en pritrdilni element. potem sem pa gledal ?e druge trojke in sem videl da je na vseh isto. Za nekoga so to brezvezne malenkosti, meni pa neumno ?paranje centov... LpNe vem, po 7.000 km na ?estki, ?e nisem opazil, da bi se sredinska konzola kakorkoli premikala Citiraj
Pepo1980 Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Ne vem, po 7.000 km na ?estki, ?e nisem opazil, da bi se sredinska konzola kakorkoli premikala Kaj se ne premika... narejena je kot bi bila iz kartona pa nasajena na sredino. Mene je pa? to zmotilo, prav tako zadnja klop. Ni to nekaj zelo slabega, je pa zelo ?alabajzrsko. Citiraj
vzupan3 Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Kaj se ne premika... narejena je kot bi bila iz kartona pa nasajena na sredino. Mene je pa? to zmotilo, prav tako zadnja klop. Ni to nekaj zelo slabega, je pa zelo ?alabajzrsko. Centimetersko premikanje bi verjetno opazil. Mislim, da malo (oz. kar precej) pretirava? (da kartona sploh ne omenjam)... Citiraj
arnus Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Tudi sam imam 6 2016,res se maje sredinski naslon,vendar ni sli?ati kak?nih ?ri?kov,oz . je v dolo?enih pogledih morda bolj?e,da ima nekak?no toleranco nihanja,kar bo na dolgi rok omogo?alo materialom ,da se raztezajo in kr?ijo ,ter pri tem ne bo pri?lo do ?kripanja .Sem imel pred tem Insignio in je zadeva bila podobna oz. se je tam pri premikanju sli?alo ?kripanje. Citiraj
robertos664 Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 v trojki se sredinski tunel ni? ne premika.. imam pa vedno ve? ?ri?kov, sicer le po zelo slabi cesti. muzika na glas pa je.. Citiraj
mazdaman Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 To je vpliv var?evanja pri te?i. A ?e nima vpliva na uporabnost potem je vredu. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Tudi sam imam 6 2016,res se maje sredinski naslon,vendar ni sli?ati kak?nih ?ri?kov,oz . je v dolo?enih pogledih morda bolj?e,da ima nekak?no toleranco nihanja,kar bo na dolgi rok omogo?alo materialom ,da se raztezajo in kr?ijo ,ter pri tem ne bo pri?lo do ?kripanja .Sem imel pred tem Insignio in je zadeva bila podobna oz. se je tam pri premikanju sli?alo ?kripanje.Kako pa bi ti opisal primerjavo med tema dvema avtoma? Citiraj
arnus Napisano 26. februar, 2016 Prijavi Napisano 26. februar, 2016 Kako pa bi ti opisal primerjavo med tema dvema avtoma?Insignia bolj?e lu?i,saj so prilagodljive ,ve? prostora v notranjosti po vi?ini,izdelava slab?a kot pri mazdi,te?ji avto,volan tr?i kot pri mazdi, hrupnost motorja v notranjosti ve?ja.Razlika med motorji,insignia 163 dizel vs. mazda 192 bencinc.Ali je bilo kaj narobe z insignio ,vendar mazda dosti bolj?e pospe?uje.Mazda,bolj?a kvaliteta izdelave,po ?irini ve? prostora v notranjost,la?ja,ti?ja,zvok motorja,dobra lega,mehkej?i volan,... 1 Citiraj
iceman22 Napisano 26. februar, 2016 Prijavi Napisano 26. februar, 2016 Insignia bolj?e lu?i,saj so prilagodljive ,ve? prostora v notranjosti po vi?ini,izdelava slab?a kot pri mazdi,te?ji avto,volan tr?i kot pri mazdi, hrupnost motorja v notranjosti ve?ja.Razlika med motorji,insignia 163 dizel vs. mazda 192 bencinc.Ali je bilo kaj narobe z insignio ,vendar mazda dosti bolj?e pospe?uje.Mazda,bolj?a kvaliteta izdelave,po ?irini ve? prostora v notranjost,la?ja,ti?ja,zvok motorja,dobra lega,mehkej?i volan,...160 konjska se proti mojemu ne more, ker ima brat insignia in sva veckrat probala in lahko recem da nima sans, pa js imam 2.0 140 konj. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 26. februar, 2016 Prijavi Napisano 26. februar, 2016 160 konjska se proti mojemu ne more, ker ima brat insignia in sva veckrat probala in lahko recem da nima sans, pa js imam 2.0 140 konj. Insignija je k tank - vsaj 200kg te?ja od ?estke. Zato tudi deluje bolj leno. Citiraj
SpEkTr Napisano 26. februar, 2016 Prijavi Napisano 26. februar, 2016 Posledi?no bolj varna? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
damci Napisano 26. februar, 2016 Prijavi Napisano 26. februar, 2016 Zakaj ze? A nisi videl posnetka od mislim da Top gear, kjer so zaleteli mislim da starejsega range roverja in modusa? Ni vse v tezi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.