hime Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 dej povej mi kako si uno vreco za menjalnik radeu pa kako ti jo je ratal mot spraut(zahaklat za tisto plastiko) zsej sm si kupu novo rocko za menjalnik ful huda. sam una harmonka mal cudn zravn zgleda, pa dse za rocko se je ne da zahaklat tko kt pr originalu tko da dol leze ucasih. Nasvet pri vreci pa pre tem da nou dol lezel. PROSM! Citiraj Upam da bo tut moj gdaj tko zgledu!!!!
KAALman Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 spodaj pa? odstrani? ono plastiko okrog menjalnikove ro?ice, pa pogleda?, kak?ne so mo?nosti da pritrdi? vre?ko... jaz sem jo pritrdil s spenja?em, tako kot je bla originalna vre?ka. najprej sem iz enega bezveznega blaga naredil testno vre?ko izre?e? jo iz enga tko mal ?udnga trikotnika... pa sem jo se?il v "kornet" , potem pa zgoraj zarobil, rob sem naredil malo bolj debel, se pravi blago sem ve?krat prepognil... potem pa mam na bunki od menjalnika en tak ?uden rob, za katerega je bila originalna vre?ka zataknjena... zato sem zgoraj rob nategnil na bunko, in potem ro?no se?il, da je blo vse skupaj tesno... hmm... ?e ti je kaj jasno ?e ne, pa ?e vpra?aj, pa ti bom probal pomagat btw... dej poslikaj kako bunko ma?, pa kako se pritrdi... ?e je una iz trgovine, ki se z INBUS vijaki pritrdi, zna biti problem zgoraj fiksirat s tistimi nimam izku?enj aja... pa pazi da neu? naredo premalo vre?ko, pa ti potem ne bo ?lo normalno menjavat Citiraj LP KAALman
hime Napisano 5. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2005 mam tisto k se z inbus klucem gor da. lahk pa useen slikam. kaj pa ce bi odzgori se jezka prsiu da bi se dal regulerat sirino na vrhu vrece, a misls da bi pol bols drzal? Citiraj Upam da bo tut moj gdaj tko zgledu!!!!
KAALman Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 lahko je?ka pri?ije?, vendar, ?e ne bo? mel nikjer zahaklano, bo verjetno pri menjavanju kar dol zlezlo... Citiraj LP KAALman
hime Napisano 6. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2005 kok priblizno je pa meu obseg spodn deu vrece. pa a misls da bi une k jih lahk v stacuni dobis uredu? Citiraj Upam da bo tut moj gdaj tko zgledu!!!!
KAALman Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 kok priblizno je pa meu obseg spodn deu vrece. pa a misls da bi une k jih lahk v stacuni dobis uredu? ej to pa pojma nimam kolk je spodaj obseg, sicer pa to ni te?ko izmeriti pa? izmeri? kvadrat, kamor spodaj pribli?no pride vre?a, kar se pa ti?e tistih v ?tacuini, sem jaz takrat gledal neke, ki so kao umetno usnje, pa so ble po 6 jurjev, blago sem pa dobo zastonj od tipa, ki mi je poj?tre za na sede?e delal... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.