fireman25 Napisano 24. januar, 2016 Prijavi Napisano 24. januar, 2016 ?ivjo, imam M6, 2009 letnik, bencin/LPG. Pri nekje 2000 obratov mi rahlo pocukne in to ne vedno. Kolikor sem spremljal vedno pri toplem motorju. V?asih cukne pri pospe?evanju, v?asih pri lepi konstantni vo?nji. Danes pa sem vozil na bencin in je bilo to cukanje pri istih obratih bolj intenzivno in mote?e. Do danes sem cukanje pripisoval LPGju, vendar o?itno mora biti napaka nekje v motorju. Se komu kaj sanja? Lp, Uro? Citiraj **********************************************************************Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos
lucky_13 Napisano 24. januar, 2016 Prijavi Napisano 24. januar, 2016 So bili ventili ?e nastavljeni? V kolikor niso hidravli?ni bi bilo to vredno preverit. Mo?no je da so krivi ventili. Je za preverit ali so samo za nastavit ali so ?e precej bogi. Ima? mazanje ventilov pri LPG? Citiraj
fireman25 Napisano 25. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Mam mazanje ventilov, sve?ke naj bi menjal na 120 000, zdele jih imam pa 110000km Citiraj **********************************************************************Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos
Baby Viper Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Kolk so pa kaj v?igalni kabli stari? To in sve?ke so prva in najcenej?a stvar za zamenjat, ki bi povzro?ala te?ave. 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gelipter Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Ej...imel podoben primer pri prej?ni mazdi 5.2.0 benz plus LPG.ugotovil Dr.Pelko samo kontrola sve?k ...dve sve?ki sta imeli po?eno keramika...to so te posebne sve?ke z iridijevo konico...po km. Ni bla menjava.poglej to ,ker na LPG-ju se pozna vsaka nepravlnost pri delovanju motorja ..lp Citiraj
fireman25 Napisano 25. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Men so na G1 rekl, da moram gledat samo, da so sve?ke NGK. Za M6 2.0 TE+ naj bi pasale tele sve?ke: NGK, ILTR5A-13G. Kabli niso bili menjani ?e nikol. Citiraj **********************************************************************Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos
markym Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Zamenjaj sve?ke, so poceni. Ne cakaj se 10000 da bo interval za sve?ke Citiraj
Baby Viper Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Ko bo? ?e imel odprto havbo pa ?e kable, bi bil ?e cajt po 6ih letih Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Brane Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 ?e je 2.0 motor nima kablov- ima 4 tuljave, ki bi morale delat vsaj ?e 150000km Citiraj
Z M A J Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 G1 so taki eksperti, da se Dobro ce nimas vecjih tezav z njihovim sistemom Svecke te bodo stale max.20eur in res nimas kaj odlasat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Brane Napisano 25. januar, 2016 Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Men so na G1 rekl, da moram gledat samo, da so sve?ke NGK. Za M6 2.0 TE+ naj bi pasale tele sve?ke: NGK, ILTR5A-13G. Kabli niso bili menjani ?e nikol.?e je na plin so sve?ke ngk ILTR6A-13G -20 eur kos Citiraj
fireman25 Napisano 25. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2016 Sve?ke imam naro?ene in jih dobim jutr, zamenjam in javim. Hvala za enkrt 1 Citiraj **********************************************************************Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.