Activa Napisano 26. januar, 2016 Prijavi Napisano 26. januar, 2016 Pozdravljeni! Zadnje ?ase me je pri vo?nji pri?el motiti ropot pri desnem sprednjem kolesu.Danes sem si vzel ?as in malo preveril zglobe. Na?el sem pokvarjen zglob, ki je privit na premnik.Na?eloma menjava pri drugih avtih, ki imajo ta zglob privija?en na roko ni te?ko menjati, ta pa zgleda vpre?an oz. varjen. Ali obstaja kak?na varianta menjave samo tega zgloba, saj sta ostala dva nosilca roke v redu. Kot rezevne dele prodajajo samo celo roko. lp Citiraj
Brane Napisano 27. januar, 2016 Prijavi Napisano 27. januar, 2016 Dobi se samo zglob, je pa vpre?an. Cena zgloba je od 15eur naprej Citiraj
Activa Napisano 27. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2016 Dobi se samo zglob, je pa vpre?an. Cena zgloba je od 15eur naprejBi prosil, ?e mi pove? kje ga kupi?.lp Citiraj
SeekK Napisano 27. januar, 2016 Prijavi Napisano 27. januar, 2016 Huh zanimivo, jst sem imel podoben problem na mazdi 3 2005 letnik, sem takrat bil primoran menjat obe roki v kompletu. mehanik sicer probal dobit samo del, ampak ni ?lo. Neuraden servis sicer. Je pa bil znesek preceji vi?ji od 15 eurov jasno Citiraj
markym Napisano 27. januar, 2016 Prijavi Napisano 27. januar, 2016 Vargalant-sinja gorica, jenko- sv. Duh.Se zmenis, pripeljes, spije? kavico, vmes ti novega not vr?ejo... 1 Citiraj
Activa Napisano 27. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2016 Zglob sem na?el pri Potokarju, sedaj si moram ?as vzeti in ga menjati. Vargalant je sicer odli?na re?itev, samo malo dale? mi je.Hvala za informacije. Citiraj
Activa Napisano 6. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2016 Zglob menjan, stari je precej zdelan in poln mivke. Avto pa ne ropo?e ve?. lp 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.