komar Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 Huraaaaaa...I'm back in Europe - sheet hapens - hehehe..... Salam - vsem skupaj!!!! Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 Huraaaaaa...I'm back in Europe - sheet hapens - hehehe..... Salam - vsem skupaj!!!! Alejkum selam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 kwa je zaj... pijamo si si prinesel ? Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 TOMSOOOOOOON!!! Welcome BAck!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2005 kwa je zaj... pijamo si si prinesel ? Pijamo???? Ka te vem...?i?o pa sem si prinesel!! Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Hojla Komar...dobrodosel nazaj v slovenske kraje...hehe Jaz sem tudi v soboto prisel nazaj domov...sem bil v turciji Pa ti?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
vuk Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 welcome back Tomi... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Pijamo???? Ka te vem...?i?o pa sem si prinesel!! piđamo, pi?amo tak jaz tistim krpam pravim, ki jih ovi nosijo ... tisto obleko od tam Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 komar, daj kako slikico gor! )) evo nekaj mojih Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 komar, daj kako slikico gor! )) evo nekaj mojih opa pamukkkale a? lepo...a si se mel v redu? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda-mx3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 opa pamukkkale a? lepo...a si se mel v redu? ammm...kai mislis? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 No, ja, hmmm...pri nas nismo rabli jakn in dolgih hla?k... Na? TAXI ...... ??????? Pa malo morja - voda 27,5 stopinj!!! Ja, kar OK je blo no..... piđamo, pi?amo tak jaz tistim krpam pravim, ki jih ovi nosijo ... tisto obleko od tam To ni pi?ama ampak GALABEA!!!!Ja, zelo prijetna zadeva...hehe Citiraj Papa, Tomi
Symon Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Kar o?i so se mi orosile... Kako lepo morje. Kr fou? sem ti. Citiraj
komar Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 Kar o?i so se mi orosile... Kako lepo morje. Kr fou? sem ti. Ni? fau? ni treba bit - vsak gre lahko tja!!!! Evo, ?e ena fotka izpred enega leta - za o?ke! ali pa raje dve ... hehehe Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Tomi, dobro zgleda? na tisti sliki...samo ?e harem ti manjka.(ne me zato?it Petri) Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 Tomi, dobro zgleda? na tisti sliki...samo ?e harem ti manjka.(ne me zato?it Petri) Harema v takem smislu ne poznajo - vera jim sicer dovoljuje do 4 ?ene, vendar si tega prakti?no nih?e ne more privo??it - smola pa? - hehehe Evo ena z "haremom" Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 He,he...?e dobro,da ti katero izmed tvojih ?ensk niso odnesli ... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 He,he...?e dobro,da ti katero izmed tvojih ?ensk niso odnesli ... So ponujali 15 kamel (kar je baje fulll dosti) - za mlaj?o seveda! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Naslednji?,ko se kaj oglasim pri tebi, mi jo mora? predstavit;ta mlaj?o seveda Ti 15 kamel pa ni slabo...to mora bit kr dosti $$$. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Ko sem bi jest dol je pa en tip tel mojo pupo zamenjat za njegovo babico..... Evo ?e malo mojih slik...... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 More Blue Blue sea...... Citiraj Feel free....
poky Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 Evo Komar,da ti ?e jaz za?elim dobrodo?lico!!! Pa prlepi ?a kako sliko doma?ink,da vidimo na ?em si si o?ke paso doli,he he! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 10. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2005 Evo Komar,da ti ?e jaz za?elim dobrodo?lico!!! Pa prlepi ?a kako sliko doma?ink,da vidimo na ?em si si o?ke paso doli,he he! Evo, Poky - samo zate ... hehehe Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 11. november, 2005 Prijavi Napisano 11. november, 2005 komar in david....fuuul lepe slikice david...hehe...za babico...tip pa je zlo cenil babico...hihi Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.