Scr3am Napisano 4. februar, 2016 Prijavi Napisano 4. februar, 2016 Lahko da je hotel dvignit vrednost. Ali ga pa plin j..e v glavo in se mu ne da ve? obadat s tem. Ali je pa mislil avto met ?e neki ?asa in si je prmislil. Bog vedi zakaj. Je pa avto ?e neki ?asa na netu. ?e par mesecev.Dvomim, da bi vlo?il tiso?aka nato bi se pa premislil Ce te rumena barva ne moti, lahko unemu menjavo ponudis, ker on pa morda lazje proda avto s sibkejsim motorjem in bosta oba2 zadovoljna:)A to misli? mene ali Tomeka ? Citiraj
Tomek Napisano 4. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2016 men je te ful ?koda ker mam 114k prevo?enga in sem drugi lastnik je pa od novega pr bajti tko da edina varjanta je da dam moji to pa kupim ?e eno itak smo zoom zoom familija fotr ma CX5 2015 mat mazdo2 2006 brat ma 6ko gta 2008 punca njegova ma 3ko 2013 js pa to tko da ena gor al dol 2 Citiraj ZoomZoom
Z M A J Napisano 5. februar, 2016 Prijavi Napisano 5. februar, 2016 Dvomim, da bi vlo?il tiso?aka nato bi se pa premislil A to misli? mene ali Tomeka ? Njega FAMILIJA prve Mazdine lige! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.