Tich Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 fuck...zivemu cloveku se vse zgodi(beri zleti s ceste) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. november, 2005 Prijavi Napisano 6. november, 2005 So?alje, ?e en stroj na cesti manj , a je bilo s tabo in potniki vse ok? A si se pol ti zaletu v bli?ini Dom?al? Citiraj
LabiGT Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 oooo neee....sorry za tole. Glavno da si ti ok. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
din Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 O sranje prekleti turbo , upam da ste vsi dobro odnesli. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 skoda za avtek, resnicno....ampak upam, da ste vi vsi celi in zdravi... BTW: ga bos popravil?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 moje so?alje si vsaj cel ? Citiraj LP KAALman
Tich Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 Itak da sm cel, niti praske. To je pa mazda Nimas to kej popravlat. Prodajam vse kar je se celega na njej razen muzke. Znaci zadnji odbijac, zadnje luci, zadnja huba + steklo, pa ostale malenkosti. Motor je se cel (razn intercoolerja) ampak je laufa na strehi se cca. 10 - 15 sekund, tak da hin ni, ampak je vse olje dol steklo in ne vem kaksne so potem posledice. aha...pa eibachi so se za prodat Se zdaj ne morm dojet kaj sm narediu... lp Citiraj
mazda-mx3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 a mi napises na privat malo cene za kaksne dele....da vidim, ce se mi splaca se kaj vlozit v mojo mi?ko Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 a mi napises na privat malo cene za kaksne dele....da vidim, ce se mi splaca se kaj vlozit v mojo mi?ko mogo?e bo? kon?no spojler dobu :D zadnji... Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 mogo?e bo? kon?no spojler dobu :D zadnji... se nebi bunil ne p.s. spet je vse odvisno od cene :ne vem: Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Tich Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 Lej...cene bodo nekak minimalne...sploh za vas, tako da ce kdo kej rabi naj pove, za ceno bomo pa ze nekaj zmenl. Zadnji spojler?! Uh... nekje 10k sit bi bil vreden?! lp Citiraj
Grega_ Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 ..in ?e razmi?lja? kaj bo? kej novega nabavil ali ?e ?iisstooo ni? Citiraj
Symon Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Fak pa vse skupi. ?koda pa tako hud tuning ga je ?e ?akal... Kaj sledi zdaj? Kak?en avto? Kako se je zgodila nesre?a? ?e enkrat pa so?alje, dobro, da ste vi vsi celi ampak ?koda je tut avta, ker si imel res nekaj unikatnega. Citiraj
David Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Ouch...stari moj isksreno so?alje....no sam da si ti kul...pleh se pa da zamenjat.... LP dAVid Citiraj Feel free....
apcih Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 se lahko zgodi vsakmu, tudi najbolj?im Citiraj
Tich Napisano 7. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2005 Nesre?a? kako? hm... Hitrost ni bila... blo je se hujs. Pijaca je bla kriva. 0,67 je pokazal. Sm pa gledu na mobitel, medtem ko se mi je nekdo na sproti prpelu. pa oba sma bila cist ob crti. Potem pa zagledam luci, pa se ustrasim in mal pozno ter PREMOCNO reagiram, nakar zapeljem ene 0,5m s ceste. Zagledam neko zabetonirano lukno za vodo in zavijem nazaj na cesto. Sprednje kolo je slo mimo, zadnje pa se je ujelo notr, nakar me odbije na cesto nazaj ter grem proti ograji na levi strani. Niti mal nism zaviral, samo volan sm sukal tako da sem pristal zopet na isti strani ceste, tokrat v manjsem jarku za vodo, se po levi strani avta peljal kakih 10m, ce ne malo vec, potem pa se je jarek koncal zaradi dovoza iz his in sem naletel na "cesto" oz. cev, konec jarka torek, kjer me je nekak obranilo na tisti dovoz in na streho... cudno vse skup. Drug avto? Malenkost ze razmisljam, ampak se ne bo tako hitr. Ceprav dvomim da bo mazda, zaradi predragih rezervnih delov ter vzdrzevanja (ceprav nic ne crkne, ko pa crkne je pa hudic, al pa ce kak blatnik naslonis da tezko dobis...itd) NIC SE NE VEM u glavnem. Mozno mogoce kak xedox6 1.6...mogoce! lp Citiraj
Symon Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 Iz?rpen opis. Hja tajebano. Torej si bil to tam na Viru pri Dom?alah ti? Popravljat se ti ga res ne spla?a tako, da izberi po svoji vesti. Po mo?nosti Japonc. Citiraj
BOBI Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 sranje ja glavno da si ti vredi Citiraj MAZDA POWER
323f speed Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Stari sranje sam bol? da je pleh ?ou k pa ?ofer sej ostalo pa bo. Citiraj
poky Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 Jao stari,prav ?al mi je tega tvojga konji?ka...... ampak glavno,da si celi ostal Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ?ele zdej sm si vse tole ogledal in morm re?t da je prov bedno vse tole sli?at in vidt, sam je pa tut res da pleh se ?e da drug dobit, ko pa bi blo z ljudmi kej narobe, pol pa bi blo to ?ist neki druzga! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.