double_r Napisano 11. februar, 2016 Prijavi Napisano 11. februar, 2016 Pozdrav vsem! Trenutno sem lastnik Mazde 6 (1 gen. 136KM).Ker familija to zahteva (otroci) bo po?asi treba zamenjat avto, sem nekako za?el gledat o Mazdi 5. Glede na to, da je na voljo samo en dizel motor 1,6, 116KM me zanimajo va?e izku?nje z njim. Poraba, servisi, vozne lastnosti... Avto bo vsak dan naredil 50km avtoceste, zato me mo? motorja rahlo skrbi.Kako je z porabo na AC?Kaj si mislite o tem avtu? http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10553920&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%201.6%20CDi%20SHIZUKA%20MZ-CD%20NAVY%20... LP Rok Citiraj
uklopko Napisano 12. februar, 2016 Prijavi Napisano 12. februar, 2016 Kupuje? famiY wagen zato naj te mo? ne skrbi.....nima? kaj divjati ha ha. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Slivka Napisano 12. februar, 2016 Prijavi Napisano 12. februar, 2016 Pri nas imamo starej?o verzijo s 143 KM. Glede na to, da nas je 6, je ?isto v redu. Motor je za normalno vsakodnevno rabo ?e premo?an, je pa malo pre?voh takrat, ko gremo na po?itnice, pa se nas v avto usede vseh 6, zadaj pa pripnemo po?itni?ko prikolico, ki tehta okoli 1200 kg, pri?gemo klimo in krenemo po Rebrnicah gor. Sicer vle?e stotko vse do vrha, a kazalec za temperaturo motorja pa tudi pride vse do vrha... Za normalno vsakodnevno vo?njo po ravnini (se pravi da na cesti ni dalj?ih vsaj 10% vzponov) je pa povsem dovolj mo?an in tudi navora ima dovolj. In kot je ?e Uklopko omenil, to ni voz za dirkanje. Niti podvozje niti nadgradnja nista niti podobna kak?nemu super-?portniku... Citiraj
jures Napisano 12. februar, 2016 Prijavi Napisano 12. februar, 2016 Pozdrav vsem! Trenutno sem lastnik Mazde 6 (1 gen. 136KM).Ker familija to zahteva (otroci) bo po?asi treba zamenjat avto, sem nekako za?el gledat o Mazdi 5. Glede na to, da je na voljo samo en dizel motor 1,6, 116KM me zanimajo va?e izku?nje z njim. Poraba, servisi, vozne lastnosti... Avto bo vsak dan naredil 50km avtoceste, zato me mo? motorja rahlo skrbi.Kako je z porabo na AC?Kaj si mislite o tem avtu? http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10553920&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%201.6%20CDi%20SHIZUKA%20MZ-CD%20NAVY%20... LP RokZadnja skrb je avtocesta, ker tam ne rabi? veliko za 130. Bolj je problem pri kakem prehitevanju, klancu, kolesih na strehi, se kar pozna. Zaradi tega je poraba lahko tudi ve?ja kot pri CD143 tam okoli 7-7,5 ali celo ve?, odvisno spet od okoli??in, ker ?e fura? pa samo avtocesto lepo bo pa 6-6,5 Tukaj je enako od slabih 6 pa do slabih 9http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/27-Mazda/833-5.html?powerunit=2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
double_r Napisano 28. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2016 Pozdrav vsem! V?eraj sem bil na ogledu tele mazdice: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10344089&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%20CD116%20Bussines-7SED%20NAVI%20VE... za katero pi?e, da je ravnokar narejen veliki redni servis na 170kkm (menjano jermen, vodna pumpa, napenjalci...) kako pa je pri teh motorjih z visokotla?nimi ?obami? proizvajalec, vzdr?ljivost?in pa seveda menjava bakrenih podlo?k (injektorji). Se to menja redno na velikem servisu ali ne? Koliko kkm naj bi ta motor zdr?al, glede na to da je iz PSA grupe?So ?e kak?ne druge malenkosti na katere je treba paziti pri tem motorju? LP Rok Citiraj
Slivka Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 Pri teh kilometrih se bo po?asi oglasil DPF - ?e se ?e ni. Se ga pa? pobere pro? in potem se ne ogla?a ve? nikoli... Citiraj
SpEkTr Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 No ja, lahko se ?e 100 tiso? km ne bo :-) 1 Citiraj
Boss Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 To sploh ni nujno... ?e je avto delal relacije pol ne bi smelo biti panike z DPF. ?e se je pa trejbalo po mestu al pa kratke razdalje takrat pa je res vpra?anje. Citiraj
Mazda6 Miha Napisano 5. marec, 2016 Prijavi Napisano 5. marec, 2016 Pozdrav vsem Naj si sposodim temo o zadnji 5-ki Kako da ni nihce gledal tega in kaj je narobe, da se prodaja od jeseni lani:http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10274188&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%20CD116%20TX Je kriva cena? Prodajalec? Zgodovina?moram re?i,da notri ni najlepse ohranjena, ima pa malo na stevcu.. Ostale omenjene so pa iz uvoza? Citiraj
double_r Napisano 7. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2016 Pozdrav vsem Naj si sposodim temo o zadnji 5-ki Kako da ni nihce gledal tega in kaj je narobe, da se prodaja od jeseni lani:http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10274188&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%20CD116%20TX Je kriva cena? Prodajalec? Zgodovina?moram re?i,da notri ni najlepse ohranjena, ima pa malo na stevcu.. Ostale omenjene so pa iz uvoza? ?ivjo! Sem si tudi jaz ogledoval tudi tole 5-ko. Vendar pa, ko sem si ogledoval njej podobno (max oprema) sem ugotovil, da Mazda 5 ?al ni konkuren?na S-maxu. ?al. Kljub temu, da trenutno vozim Mazdo 6. Razlika je ogromna (oprema, sede?i, materiali). ?e ti to ne igra vloge oz. se ti zdijo drsna vrata ve?ji faktor od na?tetega potem mislim, da je to prava stvar. Glede cene pa nism 100% samo nekje imam v spominu da je bila 15.900?... tako, da sedaj je cena primerna. Glede mene... jaz spet gledam karavana (vozi?ek bo itak samo ?e eno leto v uporabi). LP Rok Citiraj
SpEkTr Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 S max je itak raketa. Meni najlep?i med temi dru?inskimi gajbicami. Mazdo 5 so pa oblikovno tako zgre?ili, da je joj. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Gelipter Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 Ja res..samo mazda 5letnik 2008-2009...kot je bila moja prej so ble pa ok..tudi oblikovno in kot motorji...lp Citiraj
LabiGT Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 Jaz mislim da najvecja prednost takih avtov so drsna vrata...to je zakon, vse ostalo brez pomema :-) 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 Pika.Malo sem upal na novi galaxy z drsnimi nic od tega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 8. marec, 2016 Prijavi Napisano 8. marec, 2016 Ja, prva generacije mazde 5 je bila v redu. Zdej zadnja pa..ssangyong stile. Ne vem no, spredaj v redu, zadetk mimohod. Ampak dobro, vsake o?i imajo svojega malarja ?koda, ker nimajo ambicij po kakem dru?inskem vagnu tam pri mazdi. Citiraj
double_r Napisano 10. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2016 Ja, prva generacije mazde 5 je bila v redu. Zdej zadnja pa..ssangyong stile. Ne vem no, spredaj v redu, zadetk mimohod. Ampak dobro, vsake o?i imajo svojega malarja ?koda, ker nimajo ambicij po kakem dru?inskem vagnu tam pri mazdi. Ni problem v zunanji obliki... problem je v materialih v notranjosti. Tam je ?isto nasprotje z S-max-om. V Mazdi 5 se po?uti? kot bi se vsedu v kangoo-ja, ne pa v enoprostorca. Citiraj
Miha Gobec Napisano 25. marec, 2016 Prijavi Napisano 25. marec, 2016 L.p. Danes sem postal lastnik tudi jaz Mazde 5 2.0 diesel 110km 230.000 km. Ko sem pripeljal domov je v prostem teku za?elo cel avto tresit kot bi laufal po dveh cilindrih in bi glih zdaj crknil.. Ko sem ga enihparkrat vgasnil in sturiral je za?el normalno laufat. Kaj bi to lahko bilo. Hvala za odgovore. Citiraj
mazdaman Napisano 28. marec, 2016 Prijavi Napisano 28. marec, 2016 Pa ne me j..at Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.